Τελευταία νέα
ΥΠΕΞ: Συλλυπητήρια για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία Basketgate: Ο Φασούλας θα είναι ξανά υποψήφιος στις εκλογές της ΕΟΚ – «Πρέπει “να σπάσουν αυγά”» Πότε το γέλιο μας σταμάτησε να τους φοβίζει; Ν. Χαρδαλιάς: Η εθνική ενότητα είναι θεμέλιο για την ειρήνη και την ανεξαρτησία Η Ντόρα Μπακογιάννη στα Χάνια για την 28η Οκτωβρίου: «Οφείλουμε να θυμόμαστε τα “όχι” των Ελλήνων» Στη ρωγμή του Παπάζογλου Κακοκαιρία: Μήνυμα από το 112 για πλημμύρες στην Πλατανιά Μαγνησίας Ν. Ανδρουλάκης: Για εμάς, η δημοκρατία και η εθνική αξιοπρέπεια είναι οι δύο όψεις της ίδιας ευθύνης Η ορεινή διαδρομή μεταξύ Φθιώτιδας και Φωκίδας που κόβει την ανάσα Ισραήλ: Ηγετικό στέλεχος της αραβικής αντιπολίτευσης καλεί σε «εβραϊκό-αραβική» συνεργασία κατά του Νετανιάχου Ν. Δένδιας: Η ταχύτατη εξέλιξη των Ενόπλων Δυνάμεων είναι απαραίτητος όρος για την εθνική επιβίωση Μητσοτάκης από παρέλαση στη Θεσσαλονίκη: «Όλα αυτά τα οπλικά συστήματα χρηματοδοτούνται από το υστέρημα του ελληνικού λαού»
Tennis24.gr

Στο Kalimera Kriti το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βετεράνων της World Tennis

Το Kalimera Kriti Hotel & Village Resort, στο Σίσι Λασιθίου, φιλοξενεί από τις 17 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βετεράνων WT Masters 2026, για τις ηλικιακές κατηγορίες 75, 80, 85 και 90 ετών.
Είναι η πρώτη φορά που οι συγκεκριμένες ηλικιακές κατηγορίες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τένις φιλοξενούνται στην Ελλάδα, με τη συμμετοχή αθλητών από 27 χώρες, μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Νότια Αφρική, η Χιλή και οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.
Οι αγώνες διεξάγονται στις πρόσφατα αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις του Kalimera Kriti, οι οποίες διαθέτουν 26 χωμάτινα γήπεδα τένις υψηλών προδιαγραφών, πέντε γήπεδα padel και τέσσερα γήπεδα pickleball.
Η διοργάνωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Patricio Travel, ενώ η επιλογή του Kalimera Kriti από την World Tennis (ITF) βασίστηκε στις σύγχρονες υποδομές του resort, τις μικρές αποστάσεις μεταξύ των εγκαταστάσεων και την εμπειρία του από την τριετή φιλοξενία του International Kalimera Kriti Open.

Διαβάστε ακόμη

Stadion Sports Center: Δύο συνεχόμενα ITF J30 στην Αθήνα

Γλαβάς: «Σημαντική στιγμή για το ελληνικό τένις»
«Εμείς, στην Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα διεξάγεται στη χώρα μας. Οι νέες, κορυφαίας ποιότητας εγκαταστάσεις τένις του Kalimera Kriti ενισχύουν ακόμη περισσότερο τη θέση της Κρήτης ως κορυφαίου προορισμού τένις για την Ευρώπη και τον κόσμο», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ, κ. Γλαβάς.
Από την πλευρά του, ο Christian Singer, Διευθύνων Σύμβουλος του Patricio Travel και Διευθυντής του Τουρνουά, ανέφερε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι και βαθιά τιμημένοι που υποδεχόμαστε τους καλύτερους senior τενίστες του κόσμου στα φετινά Παγκόσμια Πρωταθλήματα στο Kalimera Kriti. Η φιλοξενία μιας διοργάνωσης τέτοιου παγκόσμιου βεληνεκούς είναι μεγάλο προνόμιο. Ανυπομονούμε να γίνουμε μάρτυρες ιστορικών επιδόσεων και να δημιουργήσουμε μαζί αξέχαστες αναμνήσεις».
Η τελετή έναρξης πραγματοποιήθηκε στις 17 Οκτωβρίου στο υπαίθριο Colosseum του Kalimera Kriti, με τη συμμετοχή των αθλητών και των αποστολών, ενώ παράλληλα με το αγωνιστικό πρόγραμμα έχουν προγραμματιστεί δεξίωση υποδοχής, επίσημο δείπνο (gala dinner) και τελετή απονομής.
Kalimera Kriti Hotel & Village Resort
Απλωμένο σε 240.000 τετραγωνικά μέτρα στη βόρεια ακτή της Κρήτης, το Kalimera Kriti Hotel & Village Resort περιλαμβάνει ένα κεντρικό ξενοδοχειακό κτίριο και τρία παραδοσιακά χωριά κρητικής αρχιτεκτονικής, μπροστά σε δύο ιδιωτικές παραλίες. Το resort διαθέτει εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, πολλά εστιατόρια και μπαρ, αμφιθέατρο ψυχαγωγίας και εκτεταμένες εγκαταστάσεις για οικογένειες και παιδιά, και έχει σχεδιαστεί ως προορισμός τόσο για ζευγάρια όσο και για οικογένειες.
Από τον Απριλιο του 2026, το Kalimera Kriti Hotel & Village Resort εγκαινιασε το Patricio World-Class Racket & Sports Club, ένα υπερσύγχρονο συγκρότημα με 35 γήπεδα (26 τένις, 5 padel και 4 pickleball), studio Fitness First σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, καθώς και το ολοκαίνουργιο Fitness First Colosseum, σχεδιασμένο ως ο απόλυτος χώρος για διεθνείς διοργανώσεις fitness.
Το Kalimera Kriti Hotel & Village Resort έχει βραβευτεί με Γαλάζια Σημαία (Blue Flag) και Green Key, διαθέτει αποκλειστική συνεργασία με την Tennis Europe και ανήκει στον όμιλο Helios Hotels & Resorts.
The post Στο Kalimera Kriti το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βετεράνων της World Tennis appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...