Τελευταία νέα
Δειλός! Κρύφτηκε πάλι πίσω από τη βουλευτική του ασυλία Στ. Κασσελάκης για Τέμπη: «Η συγκάλυψη ενός εγκλήματος» – Το βίντεο με τα ψέματα Μητσοτάκη Πέθανε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Τερζόπουλος “Θέλω να ζητήσω ένα τεράτιο συγγνώμη από τον κ. Καραμανλή που μπήκα σε ένα τόσο καλό τρένο”! Διασύρει τον αλαζόνα και επηρμένο “μικρό” Καραμανλή επιζήσασα των Τεμπών με 25 χειρουργεία ! Γεωργιάδης: «Πρόσωπο της ημέρας ο Καραμανλής – Τον χειροκροτήσαμε για το μέγεθος της συκοφαντίας και της λάσπης που έχει δεχθεί» Δεν θα γίνει το ταξίδι Μητσοτάκη στις ΗΠΑ για την επέτειο της 25ης Μαρτίου Εμετική αγόρευση από τον Φλωρίδη! Θα παραστήσει το θύμα ο Μητσοτάκης Σόου λαϊκισμού από Σκέρτσο στη Βουλή – Εμφανίστηκε με φωτογραφία του νεκρού αδερφού του Γιάννης Ραγκούσης: «Βεβαίως και μία επίορκη κυβέρνηση μπορεί να κάνει νοθεία» Ραγκούσης: «Μία επίορκη κυβέρνηση μπορεί να κάνει νοθεία» – «Κάποια πράγματα ξεπερνούν και τη δική τους γελοιότητα» απαντά ο Μαρινάκης Υπουργικό Συμβούλιο: Συνεδριάζει την Παρασκευή στις 11 π.μ.

Στ. Αρναουτάκης: Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει έμπρακτα το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο νησί

 Απρίλιος 09, 2022

Σύσκεψη για την αντιπυρική προστασία στη Κρήτη με την συμμετοχή του Υφ.  Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και του Υφ. Περιβάλλοντος και  Ενέργειας - GOODnet.gr ειδήσεις, νέα & άρθρα από Κρήτη, Ρέθυμνο,

Στ. Αρναουτάκης: Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει έμπρακτα το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο νησί-Σύσκεψη για την αντιπυρική προστασία στη Κρήτη με την συμμετοχή του Υφ. Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Β. Τουρνά και του Υφ. Περιβάλλοντος


Στην σύσκεψη για την αντιπυρική προστασία του νησιού που συγκάλεσαν ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βαγγέλης Τουρνάς και ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αμυράς, συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Στη σύσκεψη στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου συμμετείχαν ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Αλέξιος Ράπανος, ο Γενικός Γραμματέας Δασών Κώστας Αραβώσης, οι Διοικητές του Σώματος από όλη την Κρήτη, καθώς επίσης εκπρόσωποι των εμπλεκόμενων υπηρεσιών.

Στο περιθώριο της σύσκεψης, ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βαγγέλης Τουρνάς ευχαρίστησε την Περιφέρεια Κρήτης, τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την εξαιρετική, όπως είπε συνεργασία και στήριξη.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης ευχαριστώντας ανέφερε, ότι η Περιφέρεια Κρήτης διαχρονικά στηρίζει το δύσκολο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος στο νησί. Σε αυτή την κατεύθυνση η Περιφέρεια θα συνεχίσει να εντάσσει στο Περιφερειακό της Πρόγραμμα χρηματοδοτήσεις για την ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής του Σώματος.

Διαβάστε επίσης...