Τελευταία νέα
ΕΛ.Α.Σ – Μ. Χατζηγιαννάκης: “Καθήκον όλων μας να μην ξεχάσουμε τη θυσία του Παύλου Φύσσα και να πολεμάμε το φασισμό” Ν. Παππάς: Με 9 δισ. πλεόνασμα ως τον Ιούλιο, δεν μειώνουν τους έμμεσους φόρους, μόνο επιδοτούν την ακρίβεια Θάνατος Μαζωνάκη: Ο λόγος που κατασχέθηκε το χρηματοκιβώτιο από το σπίτι του – Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. To μήνυμα του Δημάρχου της Αθήνας για την μνήμη του Παύλου Φύσσα: Η αποφυλάκιση Κασιδιάρη δεν επιτρέπει κανένα εφησυχασμό Π. Χρηστίδης: Μόνο μαζί τελειώνουμε με τους νεοναζί Π. Μαρινάκης: Αντιμετώπιση παραπληροφόρησης χωρίς περιορισμούς στην ελευθερία της έκφρασης ΕΣΗΕΑ: Νέα έκκληση στην Deutsche Welle να μην καταργήσει το ελληνόφωνο τμήμα της – «Άδικη απόφαση» Μητσοτάκης σε Τασούλα για ενεργειακές πιέσεις: «Μας περιμένει δύσκολος χειμώνας» Πέθανε η Μαργαρίτα Παπανδρέου, σε ηλικία 102 ετών Στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης – «Ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την πολιτική αλλαγή», δηλώνει ο Ανδρουλάκης Κυριάκος Μητσοτάκης: Το πετρέλαιο θέρμανσης προτεραιότητα για τη Βόρεια Ελλάδα Μητσοτάκης: Πρώτη προτεραιότητα το πετρέλαιο θέρμανσης- “Μας περιμένει δύσκολος χειμώνας”
Efsyn.gr

Συγκλονίζει ο πατέρας του Γιώργου Μαζωνάκη: «Το παιδί μου δεν έρχεται πίσω»

Σε βαθιά θλίψη έχει βυθιστεί η οικογένεια του Γιώργου Μαζωνάκη μετά τον θάνατο του τραγουδιστή την περασμένη Τετάρτη, με τους δικούς του ανθρώπους να ζητούν να αποδοθούν ευθύνες για τον χαμό του.
Μιλώντας στο Mega, ο πατέρας του Γιώργου Μαζωνάκη, Μανώλης, σχολίασε τις τελευταίες αποκαλύψεις για την υπόθεση, τονίζοντας πως πλέον τίποτα δεν μπορεί να φέρει πίσω το παιδί του.
«Ό,τι και να γίνει, το παιδί μου δεν έρχεται πίσω. Πιστεύω ότι η Δικαιοσύνη θα πράξει το καθήκον της. Πώς είναι τα πράγματα. Να μιλήσω για να πω ότι αν βοηθούσαν λίγο τα κανάλια, ο Γιώργος θα ήταν σήμερα εδώ μαζί μας… Τώρα είναι αργά. Τώρα είναι αργά», τόνισε εμφανώς στενοχωρημένος ο πατέρας του τραγουδιστή.
«Η οικογένεια είναι κλεισμένη στο σπίτι, εδώ στον Μαραθώνα»
Από την πλευρά της, η αδελφή του Γιώργου Μαζωνάκη, Μαρία, τόνισε ότι η οικογένεια ζητά την «παραδειγματική τιμωρία» των γιατρών για τον θάνατό του, «τίποτα άλλο».
Σχολιάζοντας, μάλιστα, τις πληροφορίες ότι οι δύο γιατροί είχαν ενδείξεις στο μηχάνημα τις οποίες φέρεται να αγνόησαν, ανέφερε: «Το παρακολούθησα, το παρακολούθησα και δεν το χωράει το μυαλό μου. Αναβαθμίστηκε η κατηγορία τους, δεν νομίζω να βγουν».
Η θεία του τραγουδιστή αναφέρθηκε, επίσης, στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται η οικογένεια, σημειώνοντας πως παραμένει κλεισμένη στο σπίτι στον Μαραθώνα, προσπαθώντας να διαχειριστεί την απώλεια.
«Η οικογένεια είναι κλεισμένη στο σπίτι, εδώ στον Μαραθώνα, σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Ειδικά η μαμά του Γιώργου. Το παιδί της έχασε. Δεν μπορούν ακόμα να συνέλθουν από το σοκ. Προσπαθούσαν εδώ και δύο χρόνια να τον βοηθήσουν, να τον σώσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν και καταλαβαίνετε πώς μπορεί να νιώθουν. Εγώ ήρθα να τους δω και να τους φέρω δυο πράγματα», δήλωσε η θεία του Γιώργου Μαζωνάκη.
Δείτε τι είπε η οικογένεια Μαζωνάκη:

 
 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...