Τελευταία νέα
Volkswagen: Αναθεώρησε σε μόλις 1% από 5% την πρόβλεψη κέρδους – Κατακόρυφη πτώση των μετοχών της ΚΚΕ για Medwatch: Μπαλάκι στην «ατομική ευθύνη» του ασθενούς – «Πλυντήριο» για την εμπορευματοποιημένη Υγεία Γερμανία: Η κυβέρνηση Μερτς παίρνει μέτρα 2,5 δισ. ευρώ για τις υψηλές τιμές καυσίμων Η Κούβα βυθίζεται ξανά στο σκοτάδι: Το έβδομο μαζικό μπλακάουτ από τις αρχές του έτους Υπερπτήσεις με τουρκικά F-16 σε Ρω και Ζουράφα στη Σαμοθράκη – Οι πρώτες από το 2023 Η ενεργειακή κρίση τρομάζει την Ευρώπη: Οι παραδοχές Πιερρακάκη, οι πιέσεις Μακρόν και τα στρατηγικά αποθέματα «Ποτέ ξανά φασισμός»: Χιλιάδες κόσμου για τον Παύλο Φύσσα 13 χρόνια από τη δολοφονία του – Συνθήματα κατά του Κασιδιάρη Ρωσία: Drone έπληξε πύργο ψύξης πυρηνικού εργοστασίου στο Κουρσκ – Έκκληση για «στρατιωτική αυτοσυγκράτηση» Αυτό το Σαββατοκύριακο με την «Εφ.Συν.»: Ένα βιβλίο-μαρτυρία για την περίοδο του Εμφυλίου και μια αποκάλυψη ΕΛ.Α.Σ. κατά Γεωργιάδη για το MedWatch: «Τέλος στη λογική “δεν γνωρίζαμε”» Καιρός: Μίνι «καλοκαίρι» μέχρι την Δευτέρα – Αλλαγή σκηνικού από την Τρίτη Δημοσκόπηση MRB: Το 51,1% στηρίζει τη συνεργασία με το Ισραήλ – Το 59,3% υπέρ των θαλάσσιων πάρκων και της διασύνδεσης με την Κύπρο
Segas.gr

Συνάντηση εργασίας των ανθρώπων του Μαραθωνίου Αθήνας και του μαραθωνίου της Σανγκάης

Απόψεις σε θέματα οργάνωσης, διαχείρισης, προβολής, καθώς και τεχνικά ζητήματα, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν τα μέλη της ομάδας Μαραθωνίου Αθήνας με τον διευθυντή του Μαραθωνίου της Σαγκάης, Zhu Junweim τον τεχνικό διευθυντή του αγώνα, Xie Gang και τη διευθύντρια της EXPO, Ma Yifei.

Οι εκπρόσωποι των δύο σπουδαίων διοργανώσεων ανέλυσαν μια σειρά από σημαντικά ζητήματα, από τα οποία εξαρτώνται η επιτυχία των αγώνων, η ασφάλεια των δρομέων και η προβολή των διοργανώσεων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Μαραθώνιος της Αθήνας έχει ήδη εισέλθει σε μια νέα εποχή, με τη σταδιακή ποιοτική αναβάθμισή του και τελικό στόχο τη διοργάνωση του 1ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μαραθωνίου στην αυθεντική διαδρομή το 2030. Από την άλλη πλευρά, ο Μαραθώνιος της Σαγκάης από την επόμενη χρονιά θα ανήκει στους Major Marathon Series, μια αναβάθμιση που αποτελεί αποτέλεσμα της συστηματικής δουλειάς των τελευταίων ετών.

Στη συνάντηση εκ μέρους του ΣΕΓΑΣ, μετείχαν, μεταξύ άλλων, η διευθύντρια του Μαραθωνίου, Στεφανία Παπακώστα, και ο τεχνικός διευθυντής του αγώνα, Δημήτρης Χαλβατζάρας.The post Συνάντηση εργασίας των ανθρώπων του Μαραθωνίου Αθήνας και του μαραθωνίου της Σανγκάης first appeared on ΣΕΓΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...