Τελευταία νέα
Palestine Action: Πέντε ακτιβιστές κινδυνεύουν να καταδικαστούν για τρομοκρατία επειδή έριξαν μπογιές στην Barclays Το Ιράν καταγγέλλει Τραμπ, Γουίτκοφ και Κούσνερ: Αντί για διπλωματία ενδιαφέρονταν για κερδοσκοπία Εξυμνεί Καραμανλή, αποδομεί Μητσοτάκη ο Σαμαράς Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για την Αναθεώρηση του Συντάγματος Εξαμίλια: Τρεις συλλήψεις για τη φονική έκρηξη σε εργοστάσιο στην Κορινθία Σήματα καπνού ΗΠΑ – ΕΕ για κυβέρνηση συνεργασίας Τραμπ για τα F-35: «Κανείς δεν μου λέει τι θα πουλήσω – Η Τουρκία είναι εξαιρετικός σύμμαχος» Ιωάννα Λαλιώτου, Τομεάρχης Παιδείας Ε.Λ.Α.Σ.: Τα δημόσια Πανεπιστήμιά μας αξίζουν ένα θεσμικό πλαίσιο που υπηρετεί τη γνώση, τη δημοκρατία και την κοινωνία. Σοκ στη Βρετανία: Απατεώνας ιδιοκτήτης γραφείου τελετών δεν έθαβε τους νεκρούς και άρπαζε χρήματα και δωρεές Βουλή-άρση μονιμότητας στο Δημόσιο: Αναθεωρητέο το άρθρο 103 (αποτέλεσμα ψηφοφορίας) Ιστορικό ιατρικό επίτευγμα στην Ιταλία: Έγινε για πρώτη φορά πετυχημένη μεταμόσχευση ωχράς κηλίδας ΣΥΡΙΖΑ για την φονική έκρηξη στην Κορινθία: Η κυβερνητική πολιτική έχει μετατρέψει τους χώρους δουλειάς σε ζούγκλα
Segas.gr

Συνάντηση εργασίας των ανθρώπων του Μαραθωνίου Αθήνας και του μαραθωνίου της Σανγκάης

Απόψεις σε θέματα οργάνωσης, διαχείρισης, προβολής, καθώς και τεχνικά ζητήματα, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν τα μέλη της ομάδας Μαραθωνίου Αθήνας με τον διευθυντή του Μαραθωνίου της Σαγκάης, Zhu Junweim τον τεχνικό διευθυντή του αγώνα, Xie Gang και τη διευθύντρια της EXPO, Ma Yifei.

Οι εκπρόσωποι των δύο σπουδαίων διοργανώσεων ανέλυσαν μια σειρά από σημαντικά ζητήματα, από τα οποία εξαρτώνται η επιτυχία των αγώνων, η ασφάλεια των δρομέων και η προβολή των διοργανώσεων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Μαραθώνιος της Αθήνας έχει ήδη εισέλθει σε μια νέα εποχή, με τη σταδιακή ποιοτική αναβάθμισή του και τελικό στόχο τη διοργάνωση του 1ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μαραθωνίου στην αυθεντική διαδρομή το 2030. Από την άλλη πλευρά, ο Μαραθώνιος της Σαγκάης από την επόμενη χρονιά θα ανήκει στους Major Marathon Series, μια αναβάθμιση που αποτελεί αποτέλεσμα της συστηματικής δουλειάς των τελευταίων ετών.

Στη συνάντηση εκ μέρους του ΣΕΓΑΣ, μετείχαν, μεταξύ άλλων, η διευθύντρια του Μαραθωνίου, Στεφανία Παπακώστα, και ο τεχνικός διευθυντής του αγώνα, Δημήτρης Χαλβατζάρας.The post Συνάντηση εργασίας των ανθρώπων του Μαραθωνίου Αθήνας και του μαραθωνίου της Σανγκάης first appeared on ΣΕΓΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...