Τελευταία νέα
Σεισμός 4,8 ρίχτερ ανοιχτά του Λασιθίου Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο 3ος πιο εμπορικός αθλητής στον πλανήτη Τασούλας: Ιστορικοί δεσμοί φιλίας και συνεργασίας Ελλάδας-Μαυριτανίας Ά. Γεωργιάδης: Οι πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης άλλαξαν τα δεδομένα της υγείας στη χώρα Σύρος: Επέσαν τμήματα οροφής στο στρατόπεδο κατά τη διάρκεια βροχόπτωσης [εικόνες] Κυβερνοεπιθέσεις σε σουπερμάρκετ: Στόχος να διαταραχθεί ο εφοδιασμός τροφίμων, λέει η ΕΕ – Ξεκινά ποινική έρευνα Παπασταύρου:« Η πράσινη ενέργεια δεν πρέπει να αφήσει τον κόσμο χωρίς θέρμανση , Χρειάζεται ρεαλισμός.» Δίκη Τεμπών: Συγκλόνισαν οι επιζώντες – «Άκουγα να φωνάζουν “δε θέλω να πεθάνω”, είμαι εδώ για αυτά τα παιδιά» Χ.Δήμας: Επενδύσεις Υποδομών για Ανάπτυξη και Ανταγωνιστικότητα της Ελληνικής Οικονομίας Παππάς: «Η ΝΔ βάζει πλάτη στους servicers για να ασκήσουν το δικαίωμα της σιωπής» Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνέντευξη στον Alpha 98.9 και ομιλία για τα δύο χρόνια ελληνικού FBI την Τρίτη Βολουδάκη για άρθρο 23: «Ήταν καλό, προστάτευε τους δανειολήπτες» – Αντιδράσεις από ΠΑΣΟΚ και ΕΛ.Α.Σ.
Libre.gr

Συνέντευξη Μητσοτάκη στον Alpha Radio την Τρίτη το πρωί

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 10.00 θα παραχωρήσει συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha Radio 98.9 και στους δημοσιογράφους Τάκη Χατζή και Αθηναΐδα Νέγκα.

Στις 18.00 ο Πρωθυπουργός θα μιλήσει σε εκδήλωση για τη συμπλήρωση δύο χρόνων λειτουργίας της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (ΔΑΟΕ), στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...