Τελευταία νέα
Ανδρουλάκης για Μάτι : «Η σημερινή ημέρα δεν προσφέρεται για συμψηφισμούς» Καύσιμα, ομόλογα, τεχνολογικές μετοχές: Η «τριάδα της φωτιάς» απειλεί την οικονομία Πανελλαδικές 2026: Οι «πεντάδες» των βάσεων – Οι σχολές με τα περισσότερα και τα λιγότερα μόρια Ανδρουλάκης για Μάτι: Η ημέρα της επετείου δεν προσφέρεται ούτε για λήθη, ούτε για συμψηφισμούς Στο μικροσκόπιο της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος 8.650 υποθέσεις για «ξεχασμένες» δηλώσεις πόθεν έσχες Αμετάβλητα διατήρησε τα επιτόκιά της η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα «Κανονιέρης» κι επισήμως ο Χρήστος Τζόλης – Στα 40 εκατ. ευρώ το «χρυσό» ντηλ Συνταγματική Αναθεώρηση: Αποσύρεται η πρόταση για το ασυμβίβαστο υπουργού-βουλευτή μετά τις εσωκομματικές αντιδράσεις Επίθεση Βορίδη σε Σαλμά και ΠΑΣΟΚ για τη Novartis: «Μεγάλο σφάλμα η ανακίνηση της υπόθεσης» Ένα σκάνδαλο επανέρχεται Η εκδίκηση του στρατηγού «Φύλλο και φτερό» 8.650 πόθεν έσχες – Στο μικροσκόπιο ξεχασιάρηδες γιατροί, αυτοδιοικητικοί και δημοσιογράφοι
Efsyn.gr

Συναγερμός στον Πειραιά: Οσμή αερίου από κλειστό βενζινάδικο – Εκκενώθηκαν προληπτικά πολυκατοικίες

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης στον Πειραιά, μετά από διαρροή αερίου που σημειώθηκε σε βενζινάδικο επί της οδού Ομηρίδου Σκυλίτση.
Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με 29 πυροσβέστες, 11 οχήματα από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Πειραιά, Μεγάρων και Ελευσίνας, ενώ καθ’ οδόν βρίσκεται και ειδική ομάδα της 1ης ΕΜΑΚ, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το περιστατικό και να διασφαλίσουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τους κατοίκους και τους διερχόμενους.
Εκκενώθηκαν πολυκατοικίες στον Πειραιά
Με εντολή των αρμόδιων αρχών πραγματοποιήθηκε επίσης προληπτική εκκένωση γειτονικών πολυκατοικιών, ώστε οι κάτοικοι να απομακρυνθούν μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι.
Οι δυνάμεις ασφαλείας παραμένουν σε επιφυλακή, ενώ συνεργεία πραγματοποιούν έρευνες για να εντοπιστεί η ακριβής αιτία της διαρροής και να αποκατασταθεί πλήρως η ασφάλεια στην περιοχή.
Προσωρινά κλειστός ο σταθμός ΗΣΑΠ «Πειραιάς» – Αυτοί οι δρόμοι έκλεισαν προσωρινά
Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ, τέθηκαν σε ισχύ προσωρινές έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη γραμμή 1 του μετρό (ΗΣΑΠ) και στη γραμμή 7 του τραμ.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ:

Διακόπτεται προσωρινά η λειτουργία του σταθμού «Πειραιάς» στη γραμμή 1(ΗΣΑΠ) του μετρό και η κυκλοφορία διεξάγεται στο τμήμα Φάληρο-Κηφισιά.
Διακόπτεται προσωρινά η κυκλοφορία στο τμήμα Ακτή Ποσειδώνος Πειραιά-Μοσχάτο της γραμμής 7 του τραμ και η κυκλοφορία διεξάγεται στο τμήμα Ασκληπιείο Βούλας-Καλλιθέα.

Σύμφωνα με το Orange Press Agency, λόγω της επικινδυνότητας της κατάστασης, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, επιβάλλοντας καθολική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ομηρίδου Σκυλίτση από το ύψος της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη, καθώς και στην οδό 34ου Συντάγματος Πεζικού από το ύψος της οδού Διστόμου. Για την ασφάλεια των οδηγών πραγματοποιούνται επιπλέον εκτροπές της κυκλοφορίας στις διασταυρεύσεις των οδών Δεληγιώργη και Πύλης, αλλά και Πύλης και Γενναδίου.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...