Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο Λάρνακας στην Κύπρο, καθώς όλοι οι επιβάτες πτήσης που επρόκειτο να αναχωρήσει το μεσημέρι της Παρασκευής με προορισμό τη Ρώμη αποβιβάστηκαν μετά από πληροφορία για απειλή βόμβας.
Οπως αναφέρουν πληροφορίες, έχουν ενεργοποιηθεί τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες προχωρούν στις απαραίτητες ενέργειες. Η πληροφορία αξιολογείται και διερευνάται, ενώ οι σχετικές διαδικασίες βρίσκονται σε εξέλιξη.
«Η πληροφορία αφορά απειλή και καθιστά αναγκαία την καθήλωση συγκεκριμένου αεροσκάφους για τη διερεύνησή της», αναφέρει η Αστυνομία.
Η πτήση επρόκειτο να αναχωρήσει στις 11:10 με προορισμό τη Ρώμη
Σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ, περίπου 190 επιβάτες έχουν αποβιβαστεί από το αεροσκάφος, ενώ οι αποσκευές τους παραμένουν σε αυτό. Στο σημείο έχουν αναπτυχθεί ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, καθώς και ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι.
Η πτήση επρόκειτο να αναχωρήσει στις 11:10 με προορισμό τη Ρώμη, ενώ το αεροσκάφος δεν βρισκόταν σε φυσούνα.
Για λόγους ασφαλείας μετακινήθηκε παρακείμενο αεροσκάφος, ενώ στο σημείο αναμενόταν να φτάσει και πυροτεχνουργός. Οι έρευνες για την απειλή βρίσκονται σε εξέλιξη.
Διαβάστε περισσότερα
Efsyn.gr
