Τελευταία νέα
Παύλος Μαρινάκης για Γιώργο Μυλωνάκη: «Είναι δυνατός, σύντομα θα είναι κοντά μας» «Η κατάστασή του είναι σταθερή» – Τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Γιώργο Μυλωνάκη Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Γιώργος Μυλωνάκης είναι γερός οργανισμός θα τα καταφέρει – Εκλογές μετά τη ΔΕΘ δεν θεωρούνται πρόωρες Το Luben ξεφτιλίζει τον Λαζαρίδη (βίντεο) Ανδρουλάκης: Ζητά εκλογές για να «προλάβει» Μητσοτάκη και Τσίπρα Μαρινάκης: Ο Μυλωνάκης είναι δυνατός, θα κερδίσει τις μάχες- Σύντομα κοντά μας Μαρινάκης για Μυλωνάκη: Ο χρόνος πάγωσε λίγο πριν τις 9 το πρωί – Eίναι δυνατός, ήδη βγήκε νικητής στην πρώτη μάχη Διαμαντοπούλου: Την εποχή των μνημονίων άσπρισαν τα μαλλιά μου σε μια νύχτα από το άγχος ΣΥΡΙΖΑ: Οι υποκλοπές και το Κράτος Δικαίου δεν πάνε μαζί Γ.Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα συνεισφέρει στην ανθρωπιστική βοήθεια για το Σουδάν Ευάγγελος Αποστολάκης τέλος για τον Αλέξη Τσίπρα Γ.Μυλωνάκης: Δεύτερη επίσκεψη Μητσοτάκη στον «Ευαγγελισμό»
Filathlos.gr

Συνελήφθη ανήλικος για πράξεις βίας σε αγώνα μπάσκετ στην Αργολίδα

Τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα σε αγώνα μπάσκετ στο Άργος οδήγησαν στη σύλληψη ενός ανήλικου οπαδού της γηπεδούχου ομάδας! Όπως αναφέρει τοπικό μέσο, το ντέρμπι για την 14η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑΚ, ανάμεσα στον Αργοναύτη Νέας Κίου και τον Ερμή Κιβερίου, διεκόπη στα 3:23 πριν από το τέλος, λόγω εισόδου φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο.
Στη συνέχεια, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Άργους–Μυκηνών προχώρησαν στη σύλληψή του, καθώς πέταξε εντός του αγωνιστικού χώρου προστατευτικό μεταλλικό κιγκλίδωμα και κινήθηκε απειλητικά προς τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας μαζί με άγνωστους οπαδούς.
Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη και η 48χρονη μητέρα του ανηλίκου, για παραμέληση της εποπτείας του.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Συνελήφθη, χθες (25.1.2026) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του δήμου Άργους – Μυκηνών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Άργους – Μυκηνών, ανήλικος ημεδαπός, γιατί κατά τη διεξαγωγή αγώνα καλαθοσφαίρισης, ως φίλαθλος της γηπεδούχου ομάδας, πέταξε εντός του αγωνιστικού χώρου προστατευτικό μεταλλικό κιγκλίδωμα και κινήθηκε απειλητικά προς τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας μαζί με άγνωστους φιλάθλους. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 48χρονη ημεδαπή, μητέρα του ανηλίκου, για παραμέληση της εποπτείας του.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...