Τελευταία νέα
Νέα πυρά ΠΑΣΟΚ κατά ΕΛΑΣ: Τα προοδευτικά κόμματα γεννιούνται μέσα από τον λαό, όχι στα θερμοκήπια της διαπλοκής Ο Τραμπ «αδειάζει» την Κέιτι Ζακαράια «Ίσως δεν είναι για σένα αυτή η δουλειά» – «Θα συζητήσω μαζί της» Μετρόπληκτοι Κυψέλης: Ανοίγουν τα σπίτια για οριστική καταγραφή των ζημιών, οκτώ μήνες μετά την εμφάνιση των προβλημάτων Σείεται η Αλβανία: Μαζικές διαδηλώσεις, βίαιες συγκρούσεις – Στο στόχαστρο τα κυβερνητικά κτίρια [εικόνες – βίντεο] Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: «Πράσινο φως» ΥΠΠΟ για την επέκταση και αναβάθμισή του [εικόνες] ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πολάκης ζητά διεξαγωγή συνεδρίου και εκλογές για νέο πρόεδρο Ο Τσίπρας αποχαιρετά τον Βαρδινογιάννη: «Ωραίος, μάγκας, αυθεντικός Παναθηναϊκός» Έρευνα Deutsche Bank: Ένα αξιοπρεπές σπίτι στην Αθήνα, έχει ενοίκιο ίσο με έναν μισθό Κυριάκος Μητσοτάκης: Η συνέντευξη Τύπου μετά τη Σύνοδο Κορυφής ΠΑΣΟΚ: Ο Τσίπρας προφανώς ποντάρει στη συλλογική αμνησία «Ωραίος και μάγκας»: Πώς αποχαιρέτησε ο Τσίπρας τον Γιώργο Βαρδινογιάννη ΕΛΑΣ: «Ο λαλίστατος Ανδρουλάκης συμμερίζεται την άποψη Αναστασίου για τη συγκυβέρνηση με τη ΝΔ;»
Thefaq.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Η Έλενα Ακρίτα στη θέση της αντιπροέδρου της Βουλής – Το μήνυμα Δούρου

Η Έλενα Ακρίτα είναι η νέα Ε’ αντιπρόεδρος της Βουλής, καθώς επιλέχθηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για να διαδεχθεί την Όλγα Γεροβασίλη, μετά την ανεξαρτητοποίησή της.

 
Διαβάστε επίσης: Με ψηφοφορία τελικά ο νέος αντιπρόεδρος της Βουλής από τον ΣΥΡΙΖΑ
 
Ο Χρήστος Γιαννούλης, ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος, ο Γιάννης Αμανατίδης ήταν επίσης υποψήφιοι, αλλά τελικά επικράτησε η Ελενα Ακρίτα, επιβεβαιώνοντας εκείνους που την θεωρούσαν φαβορί.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από αυτή την εξέλιξη, γίνεται η Ε’ αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων.
Η δήλωση της προέδρου της Κ.Ο., Ρένας Δούρου:
«Σήμερα, μετά από τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής μας ομάδας, κάναμε την επιλογή για τη θέση της αντιπροέδρου της Βουλής: την Ελενα Ακρίτα. Νομίζω ότι δεν χρειάζονται διαπιστευτήρια για τη μαχητική και δραστήρια συνάδελφο του ελληνικού κοινοβουλίου. Και έχουμε τη βεβαιότητα ότι σε μια περίοδο που η Βουλή δοκιμάζεται από συμπεριφορές που οδηγούν στην απαξίωση του κοινοβουλευτικού έργου και της Δημοκρατίας, η Ελενα Ακρίτα μπορεί να εισφέρει πολλά. Ελενα, σιδεροκέφαλη!».
 

 
Πηγή: efsyn.gr

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...