Τελευταία νέα
Δώρα Αυγέρη: “Το αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές θα δρομολογήσει πολιτικές εξελίξεις” (vid) “Αλέξη έλα επάνω”! Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα Νίκος Παππάς: Το γ@μώτο, η ατάκα για τον Τσίπρα και τον Παναθηναϊκό και το «καρφί» για τους πρώην του ΣΥΡΙΖΑ Αποθεώθηκε ο Αλέξης Τσίπρας στην πρώτη ανοιχτή δημόσια εμφάνισή του μετά του Ιουνίου! Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε το ευρωψηφοδέλτιο του – ποιοι είναι τα 5 “μπαλαντέρ” που συμπληρώνουν τους 42! Ενθουσιασμός στην αναφορά στον πρώην πρόεδρο Πρώτη καταδίκη στη δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση 2 ετών με αναστολή στον διοικητή του Συντονιστικού Κέντρου Ευρωεκλογές: Αυτό είναι το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ: Η τελική παρουσίαση με τις πέντε νέες επιλογές Κασσελάκη Σχοινάς: Τα ευρωπαϊκά σύνορα στον Έβρο θα συνεχίσουν να φυλάσσονται και να είναι ασφαλή Ποιες είναι οι 5 επιλογές του Στέφανου Κασσελάκη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Όλοι οι υποψήφιοι Κασσελάκης: Δε θα καταφέρετε να με τσακίσετε! – Live η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές – Παρών ο Αλέξης Τσίπρας Ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΡΙΖΑ: Live η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η παραίτηση Λιβανού μετά την κατακραυγή δεν κρύβει την ακραία ψηφοθηρία της ΝΔ

 Φεβρουάριος  07, 2022

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία
“Η παραίτηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λιβανού μετά την κατακραυγή δεν μπορεί να κρύψει την ακραία ψηφοθηρία της ΝΔ σε βάρος πολιτών με αφορμή φυσικές καταστροφές.

Δεκαπέντε χρόνια μετά ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε να ζητήσει την παραίτηση του κ. Λιβανού, αν και ακολουθεί την ίδια ακριβώς συνταγή εξαπάτησης. Η πολιτική αναισθησία του κ. Λιβανού χαρακτηρίζει όλη την κυβέρνηση, που μοίρασε διχίλιαρα με εκλογική υστεροβουλία μετά την τελευταία κακοκαιρία και το επιτελικό φιάσκο.

Οι δηλώσεις του δήμαρχου Σπάρτης κ.Δούκα ενώπιον του κ.Λιβανού

Ο ελληνικός λαός όμως αυτή τη φορά τους έχει μάθει καλά και στις κάλπες τους ετοιμάζει μια δική του, αυτή τη φορά, «εποποιία».”

Υπενθυμίζετε οτι εκτός κυβέρνησης τέθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός. Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του ζήτησε εξηγήσεις για την αντίδρασή του στην απαράδεκτη αναφορά του δημάρχου Σπάρτης Πέτρου Δούκα για τις φονικές πυρκαγιές της Ηλείας το 2007.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η παραίτηση Λιβανού μετά την κατακραυγή δεν κρύβει την ακραία ψηφοθηρία της ΝΔ

Διαβάστε επίσης...