Τελευταία νέα
Ο Σπύρος Δρίτσας στην «Εφ.Συν.»: «Από το ΕΣΥ της ταλαιπωρίας στο ΕΣΥ της φροντίδας» Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο για 250η επέτειo: Ευκαιρία να αναδειχθεί η δυναμική της σχέσης Ελλάδας – ΗΠΑ Μήνυμα Καρόλου για 250η επέτειο των ΗΠΑ: «Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τις κοινές μας αξίες» Τελεσίγραφο Κασσελάκη σε Ανδρουλάκη για τη σύζυγο Φαραντούρη: «αν δεν δημοσιοποιήσει τα έγγραφα αποπέμψτε τον» Απόβαση των Αθηναίων στις παραλίες της Αττικής – Πώς θα είναι ο καιρός την Κυριακή [βίντεο] Ο Λαζαρίδης ζητά εξηγήσεις και μηνύει τον Φαραντούρη: Τι απάντησε ο ευρωβουλευτής για την σύζυγό του Η διπλωματική αποτυχία του Θ. Ντόκου για την προσέγγιση Ελλάδας – Ανατ. Λιβύης και πώς η Τουρκία «κέρδισε» Συναγερμός στη Ρόδο για φωτιά στον Ατάβυρο: Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων «Πορτοκαλί» συναγερμός για πυρκαγιές την Κυριακή: Οι 6 Περιφέρειες που κινδυνεύουν [χάρτης] Απαράδεκτες συνθήκες σε μεγάλο λιμάνι της χώρας: “Κίνδυνος για εγκληματικά δυστυχήματα” Ιράν: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ – Χιλιάδες πιστοί για το τελευταίο αντίο Νέα Αριστερά: Ζητά παραχώρηση οικοπέδου για την ανέγερση δημόσιου νηπιαγωγείου στη Θεσσαλονίκη
Tennis24.gr

Σφιόντεκ: «Ελπίζω να παίξω ακόμη δύο παιχνίδια αυτή την εβδομάδα»

Η Ίγκα Σφιόντεκ τόνισε ότι ο μεγάλος της στόχος στη Ρώμη είναι να δώσει όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες. 
«Ο στόχος εδώ παραμένει ο ίδιος: να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Είμαι χαρούμενη που έχω την ευκαιρία να το κάνω, γιατί αισθανόμουν ότι δεν έπαιζα σχεδόν καθόλου σε σχέση με την περσινή σεζόν. Χαίρομαι που περνάω χρόνο στο κορτ και που δίνω πραγματικά δυνατούς αγώνες απέναντι στις καλύτερες παίκτριες. Σίγουρα αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση και μου επιτρέπει να προπονούμαι όσο περισσότερο γίνεται, διαφορετικά μπορεί να νιώθεις λίγο “σκουριασμένη” όταν φτάσει η στιγμή της αλήθειας. Τώρα είμαι χαρούμενη που έχω παίξει τόσα παιχνίδια και ελπίζω να παίξω ακόμη δύο αυτή την εβδομάδα»
Η ίδια αναγνώρισε ότι πλησιάζει ξανά στο κορυφαίο της επίπεδο και ότι πλέον νιώθει πραγματικά καλά μέσα στο παιχνίδι της.
«Όταν παίζεις καλά, όταν αισθάνεσαι σωστά την μπάλα, όταν κάνεις όλα τα πράγματα σωστά, τότε είναι που έρχεται αυτό το “κλικ”. Τότε γίνεται πιο εύκολο να απολαμβάνεις το παιχνίδι και τώρα πραγματικά το απολαμβάνω. Υπάρχουν τουρνουά όπου διασκεδάζεις πολύ, αλλά υπάρχουν και άλλα όπου νιώθεις ότι παίζεις τρομερά άσχημα. Πρέπει να αποδέχεσαι όλα όσα μπορεί να συμβούν και να συνεχίζεις, δουλεύοντας για να έχεις μία νέα ευκαιρία να παίξεις καλά την επόμενη φορά. Εδώ μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι αισθάνομαι πάρα πολύ καλά»
«Ειλικρινά, αισθάνομαι ότι στο χώμα δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πίεση στο σερβίς, γιατί δεν είναι καθόλου εύκολο να πάρεις εύκολους πόντους. Ξέρω ότι διαθέτω ένα πολύ καλό βασικό παιχνίδι, οπότε ακόμη κι αν το σερβίς μου γίνει κάτι πιο συνηθισμένο, χωρίς να κάνει μεγάλη ζημιά, ξέρω ότι εξακολουθώ να έχω τη δυνατότητα να καθορίζω τι θα συμβεί στον πόντο. Γι’ αυτό πιστεύω ότι εδώ η τοποθέτηση του σερβίς είναι πιο σημαντική από την ταχύτητα, γιατί η μπάλα αναπηδά πολύ ακόμη κι όταν σερβίρεις με 180 χιλιόμετρα»
The post Σφιόντεκ: «Ελπίζω να παίξω ακόμη δύο παιχνίδια αυτή την εβδομάδα» appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...