Τελευταία νέα
Κωνσταντοπούλου: «Στο Μάτι διαπράχθηκε έγκλημα και όχι ατύχημα» Νίκος Παππάς: «Τιμούμε όσους αντιστάθηκαν στη δικτατορία και πλήρωσαν με διώξεις, φυλακίσεις, βασανιστήρια» Η Ολομέλεια της Βουλής απέτισε φόρο τιμής στα 104 θύματα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι – Ι. Πλακιωτάκης: «Η μνήμη αποκτά πραγματικό νόημα μόνο όταν συνοδεύεται από ευθύνη» ΒΟΑΚ Χερσόνησος–Νεάπολη: Από τις προεκλογικές φιέστες στον λογαριασμό των 97 εκατ. ευρώ Νέο έκτακτο από την ΕΜΥ: Βροχές και καταιγίδες έως το Σάββατο – Ποιες περιοχές θα πλήξει η κακοκαιρία Ένωση Εισαγγελέων: «Όχι» στην αύξηση της θητείας των διοικήσεων δικαστηρίων ΚΚΕ για επέτειο πτώσης της Χούντας: Η αστική τάξη δε διστάζει να εναλλάσσει τις μορφές διαχείρισης της εξουσίας Παρέμβαση του ΟΗΕ κατά της εκκένωσης των Προσφυγικών Τασούλας από τα πρώην κρατητήρια των ΕΑΤ – ΕΣΑ: «Έχουμε πλέον μια Δημοκρατία έμπειρη μπροστά στις σύγχρονες προκλήσεις» Φαραντούρης κατά Φάμελλου: «Εξευτελισμός, θα δούμε σε ποια ευρωλίστα θα αποκατασταθεί» «Το Mάννα – Τσατσαρωνάκης»: Η νέα σελίδα για την κρητική αρτοβιομηχανία με την επένδυση του fund Elikonos Η ΕΕ επιδιώκει πιο ενεργό ρόλο στις συνομιλίες για το Κυπριακό
Efsyn.gr

Σύρος: Θρίλερ με τη δολοφονία της 41χρονης διασώστριας – Το μαχαίρι, ο καβγάς και τα τραύματα στην πλάτη

Σε κατάσταση άμυνας υποστηρίζει ότι βρισκόταν ο 41χρονος από τη Σύρο, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι την 41χρονη γυναίκα κατά τη διάρκεια άγριας συμπλοκής που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (24/7).
Η σύζυγός του, η οποία επίσης είχε προσαχθεί και εξετάστηκε από τις Αρχές, αφέθηκε ελεύθερη, καθώς από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν προέκυψε συμμετοχή της στον θανάσιμο τραυματισμό της γυναίκας.
Η μοιραία συμπλοκή μέσα στο σπίτι
Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, η 41χρονη μετέβη το απόγευμα της Πέμπτης στην κατοικία όπου διέμενε το ζευγάρι, έχοντας μαζί της μαχαίρι.
Κάτω από συνθήκες που παραμένουν υπό διερεύνηση, ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός, ο οποίος σύντομα εξελίχθηκε σε συμπλοκή μέσα στο σπίτι.
Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ο 41χρονος φέρεται να χρησιμοποίησε διαφορετικό μαχαίρι και να τραυμάτισε τη γυναίκα στην πλάτη.
Μετά τον τραυματισμό της, η 41χρονη κατάφερε να απομακρυνθεί από την κατοικία και να βγει σε εξωτερικό χώρο, όπου κατέρρευσε. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τη μετέφερε στο νοσοκομείο της Σύρου. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Συνελήφθη ο 41χρονος – Σε εξέλιξη η έρευνα
Ο 41χρονος συνελήφθη από τις Αρχές και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία, ενώ αναμένεται να δώσει εξηγήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η συμπλοκή.
Η σύζυγός του, η οποία αρχικά προσήχθη και εξετάστηκε στο πλαίσιο της προανάκρισης, αφέθηκε ελεύθερη καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία που να τη συνδέουν με τον θανάσιμο τραυματισμό της 41χρονης.
Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν την έρευνα προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια της αντιπαράθεσης, η σχέση της 41χρονης με το ζευγάρι, αλλά και όσα προηγήθηκαν της μοιραίας συμπλοκής.
Παράλληλα, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και συλλέγονται στοιχεία που αναμένεται να φωτίσουν πλήρως την υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...