Τελευταία νέα
Μουντιάλ 2026: Πρώτη φορά στους «16» η Αίγυπτος – Υπέταξε στα πέναλτι την Αυστραλία [βίντεο] Γαλλία: Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 29% την εβδομάδα του μέγαλου καύσωνα Αφροδίτη Νέστορα: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Μέση Ανατολή: Επιστρέφει στη Γαλλία το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle Μουντιάλ 2026: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων στο Μεξικό-Αγγλία, έντονες αντιδράσεις κατά της FIFA Καύσωνας στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου “Φιάσκο” Ντόκου: Ομαδικά πυρά κατά Μαξίμου από την αντιπολίτευση Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στα μέσα Ιουνίου Ανατράπηκε λέμβος στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης Καρέ – καρέ η τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη ΚΚΕ: Την πολιτική που οδήγησε στη λειψυδρία στην Αίγινα σερβίρει ως «λύση» η Κομισιόν Π.Γερουλάνος: «Η σωστή διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης προϋπέθετε άλλη κυβέρνηση»
Thefaq.gr

Τέλος για την περιπέτεια υγείας της συζύγου του Πρωθυπουργού.

Μετά την επιτυχή εγχείρηση για την οξεία κρίση αποφρακτικού ειλεού που την οδήγησε σε εισαγωγή στο Δημόσιο Νοσοκομείο του Ευαγγελισμού, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, σύμφωνα με πληροφορίες, παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει στο σπίτι της.
Υπενθυμίζεται οτι η περιπέτεια με την υγεία της ξεκίνησε ξαφνικά την περασμένη Παρασκευή ενώ ήταν καθ’οδόν για την επιστροφή στην Αθήνα, όταν και αναγκάστηκε να διακόψει το ταξίδι και να εισαχθεί στο Νοσοκομείο Λάρισας. Εκεί έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις που έδειξαν τον αποφαρκτικί ειλεό ως αίτιο των έντονων πόνων και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό στην Αθήνα. Το Σάββατο προχώρησε στην επέμβαση για την χειρουργική αντιμετώπιση του ειλεού και στη συνέχερια η πορεία ανάνηψης εξελίχθηκε ομαλά.
Οι πληροφορίες λένε ότι ίσως και σήμερα η σύζυγος του Πρωθυπουργού θα πάρει το εξιτήριο από το Νοσοκομείο και θα επιστρέψει στο σπίτι της ίσως και αύριο

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...