Τελευταία νέα
Στα άκρα Γουόκαπ και Ολυμπιακός: Ζητά να μείνει ελεύθερος με καταγγελία ο παίκτης – Τι απαντά η ΚΑΕ Φωτιά στη Μήλο – Επιχειρούν εναέρια μέσα Συρία: Νέα ένταση πυροδοτεί η απρόκλητη ισραηλινή επίθεση – Καταδικάζει η Τουρκία, για «άσκοπη κλιμάκωση» μιλούν οι ΗΠΑ Το δράμα του USS Abraham Lincoln: Πώς είναι να ζεις πάνω σε ένα αεροπλανοφόρο εν καιρώ πολέμου Ρένα Δούρου: Ο «καθαρός δρόμος» προς τη ΔΕΘ, το παρασκήνιο της διαγραφής της Κασιμάτη και το τελεσίγραφο στη Γεροβασίλη Κωνσταντίνος Τσουκαλάς: Αποχαιρετισμός από πολιτικούς και κόμματα στον μεγάλο στοχαστή Ταυτοποιήθηκε η 82χρονη που πήγαινε ανάποδα στην Αθηνών – Κορίνθου: Δεν κατάλαβε ότι μπήκε στο λάθος ρεύμα, είχε ληγμένο δίπλωμα Η Ελλάδα «επενδύει» στα νέα μυαλά…Eurostat: Στο 3,3% του ΑΕΠ οι δαπάνες για την Παιδεία Το δίκτυο ABC προσφεύγει στη δικαιοσύνη κατά της κυβέρνησης Τραμπ για την ελευθερία της έκφρασης ΥΠΕΝ: Το Antinero κρίνεται από τα στοιχεία και τα αποτελέσματά του Κεφαλονιά: Ελαφρά σύγκρουση δύο τουριστικών πλοίων – Απαγορεύτηκε ο απόπλους Αυτοκίνητο πήρε φωτιά και κάηκε ολοσχερώς στην Αθηνών – Λαμίας [βίντεο]
Filathlos.gr

Τεσσάρα της ΑΕΛ στα Τρίκαλα

Στην πρεμιέρα του Κυπέλλου Ελλάδας, η ΑΕΛ επικράτησε εύκολα των Τρικάλων με το ευρύ 4-0 και προκρίθηκε στον δεύτερο προκριματικό γύρο.
Στον δεύτερο γύρο η ομάδα της Θεσσαλίας θα αντιμετωπίσει την Καλλιθέα (17/08, 17:00) για την είσοδο στην League Phase.
Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Παπαγεωργίου στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ ο Αντράντα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0, διαμορφώνοντας το σκορ του πρώτου μέρους.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου πέτυχε δύο γκολ μέσα σε διάστημα 12 λεπτών. Αρχικά, ο Παπαγεωργίου στο 51ο λεπτό πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 3-0, ενώ ο Πινακάς στο 65′ διαμόρφωσε το τελικό 4-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Λαρισαίων.
ΑΕΛ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βενετικίδης, Αγαπάκης, Παρράς (69′ Μπούσης), Ρισβάνης, Καραγιαννίδης (83′ Τσελεπίδης), Αντράντα, Τσιγγάρας, Παπαγεωργίου (58′ Πινακάς), Νοικοκυράκης (69′ Ζτούπης), Μακρής, Νίτσος (58′ Δημηνίκος).
Τρίκαλα (Νίκος Μπαδήμας): Λαζαρίνας, Κακάμης, Χαλικιάς, Σκόνδρας, Καμπέρης, Παπαδάκος (77′ Μπαλογιάννης), Κοντοθανάσης, Κοκκίνης (77′ Νικολαου), Τρίμμης (65′ Κατάνας), Σαμαντάς (87′ Τσιούνης), Γκουντρουμπής (65′ Βασίλας).

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...