Τελευταία νέα
Παύλος Μαρινάκης για Γιώργο Μυλωνάκη: «Είναι δυνατός, σύντομα θα είναι κοντά μας» «Η κατάστασή του είναι σταθερή» – Τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Γιώργο Μυλωνάκη Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Γιώργος Μυλωνάκης είναι γερός οργανισμός θα τα καταφέρει – Εκλογές μετά τη ΔΕΘ δεν θεωρούνται πρόωρες Το Luben ξεφτιλίζει τον Λαζαρίδη (βίντεο) Ανδρουλάκης: Ζητά εκλογές για να «προλάβει» Μητσοτάκη και Τσίπρα Μαρινάκης: Ο Μυλωνάκης είναι δυνατός, θα κερδίσει τις μάχες- Σύντομα κοντά μας Μαρινάκης για Μυλωνάκη: Ο χρόνος πάγωσε λίγο πριν τις 9 το πρωί – Eίναι δυνατός, ήδη βγήκε νικητής στην πρώτη μάχη Διαμαντοπούλου: Την εποχή των μνημονίων άσπρισαν τα μαλλιά μου σε μια νύχτα από το άγχος ΣΥΡΙΖΑ: Οι υποκλοπές και το Κράτος Δικαίου δεν πάνε μαζί Γ.Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα συνεισφέρει στην ανθρωπιστική βοήθεια για το Σουδάν Ευάγγελος Αποστολάκης τέλος για τον Αλέξη Τσίπρα Γ.Μυλωνάκης: Δεύτερη επίσκεψη Μητσοτάκη στον «Ευαγγελισμό»
Goalpost.gr

Τετραπλή μεταγραφική ενίσχυση στον Πανιώνιο Ν. Ιωνίας

Καρέ μεταγραφικής ενίσχυσης στον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας με τους Κατσούδα, Χιώτη, Γεωργάκη και Πιτσάβα να φορούν τα κυανέρυθρα.
Αναλυτικά:
“Οι ιθύνοντες του Πανιωνίου ήρθαν σε συμφωνία με τέσσερις ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν τους κυανέρυθρους στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ΕΠΣΘ και θα βοηθήσουν με όλες τις δυνάμεις τους ώστε να επιτευχθουν οι φετινοί ομαδικοί στόχοι.
Ο 24χρονος μέσος Γιώργος Κατσούδας προερχόμενος από τον Ατρόμητο,ο 24χρονος μέσος Γιώργος Πιτσάβας που έμεινε ελεύθερος από την Ακρόπολη,ο 24χρονος στόπερ Νίκος Χιώτης που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην ΕΛ Νηλέας και ο 24χρονος στόπερ Παναγιώτης Γεωργάκης από τον Ελευθεριακό αποτελούν τα τέσσερα πρώτα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.
Η διοίκηση του Πανιωνίου καλωσορίζει τους προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές στην κυανέρυθρη οικογένεια και εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες!!!”
 
Το άρθρο Τετραπλή μεταγραφική ενίσχυση στον Πανιώνιο Ν. Ιωνίας εμφανίστηκε πρώτα στο Goalpost.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...