Τελευταία νέα
Φωτιά σε υπόγειο γκαράζ στο Ελληνικό: Εκκενώθηκε η πολυκατοικία [βίντεο] ΗΠΑ: Γιατί βρέθηκε «στη σέντρα» ο Φάουτσι – Στη δημοσιότητα χιλιάδες συνομιλίες για τα εμβόλια Covid σε εγκύους ΠΑΣΟΚ για το πρωτοσέλιδο της «Εφ.Συν.»: «Η μεγάλη κοροϊδία του Μαξίμου – 90% λιγότερη προστασία στον Έβρο» Ο Τσίπρας για τις σχέσεις με ΠΑΣΟΚ: «Για εμάς δεν υπάρχει εχθρότητα, αλλά ανταγωνιστές είμαστε» Σδούκου για Τσίπρα: Τον μάστορα που σε κορόιδεψε, δεν τον ξαναβάζεις στο σπίτι Γκαρά μετά το πρωτοσέλιδο της «Εφ.Συν.»: Τραγικές οι συνέπειες από τις πολιτικές της Ν.Δ. – Ο Έβρος χρειάζεται πραγματική στήριξη Νέα αύξηση στην τιμή του πετρελαίου όσο απομακρύνεται το άνοιγμα του Ορμούζ: Στα 89 δολάρια το βαρέλι Politico: Το γερασμένο δίκτυο της Ελλάδας πίσω από τις πιο καταστροφικές πυρκαγιές – Η απάντηση του ΔΕΔΔΗΕ ΠΑΣΟΚ για “Ελλάδα 2.0” και Ταμείο Ανάκαμψης: “Η μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την οικογένεια και το παιδί” Η Μελίνα στο Ναγκασάκι Εχετε μια πειστική απάντηση, κύριοι του Μαξίμου; Τρικυμία στην Αν. Μεσόγειο
Filathlos.gr

Τετραπλό «χτύπημα» η Καλαμάτα

Την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε σήμερα (11/7) η Καλαμάτα, που συνεχίζει τη συγκρότηση του ρόστερ της ενόψει της επιστροφής της στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της «μαύρης θύελλας» είναι ο Βραζιλιάνος αμυντικός Ροντρίγκες, ο Αργεντινός μέσος Γκονσάλο Πινέιρο, ο Σενεγαλέζος μέσος Τζιμπρίλ Ντιαρά και ο Γκανέζος μέσος Γιουτζίν Φρίμπονγκ.
Οπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Καλαμάτα, ο 28χρονος Ροντρίγκες αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και έχει κατακτήσει δύο τίτλους στη Βραζιλία με τη Γκρέμιο. Εχει παίξει επίσης σε Κρουζέιρο, ABC FC, Μιρασόλ, καθώς και στο MLS με τους Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς, καταγράφοντας περισσότερες από 230 συμμετοχές σε επίσημους αγώνες.
Ο 25χρονος Γκονσάλο Πινέιρο προέρχεται από τις ακαδημίες της Εστουντιάντες, από την οποία αποκτήθηκε ως δανεικός, με οψιόν αγοράς. Εχει κατακτήσει το κύπελλο Αργεντινής, έχει αγωνιστεί στο Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ στην καριέρα του έχει φορέσει επίσης της Αλντοσίβι και της Τίγκρε.
Ο 22χρονος Τζιμπρίλ Ντιαρά έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία Génération Foot της Σενεγάλης και τα τρία τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στο Βέλγιο με τη Σερένγκ, καταγράφοντας 49 συμμετοχές. Το 2023 κατέκτησε το Κύπελλο Εθνών Αφρικής Κ20, ενώ έχει και τέσσερις συμμετοχές με την εθνική ανδρών της χώρας του.
Τέλος, ο 23χρονος Γιουτζίν Φρίμπονγκ ξεκίνησε μεν το ποδόσφαιρο στη Γκάνα, αλλά σε νεαρή ηλικία μετακόμισε στην Ισπανία και αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής της Βαγιαδολίδ, ενώ στη συνέχεια έπαιξε επαγγελματικά στις Θαμόρα και Πονφεραντίνα.
Στην ίδια ανακοίνωση, η ΠΑΕ Καλαμάτα ενημερώνει για την αποχώρηση των Τιμόθεου Τσελεπίδη, Γιώργου Παμλίδη, Μανώλη Καλογεράκη, Νίκου Βαφέα, Οδυσσέα Λυμπεράκη, Μαξιμιλιάνο Μορέιρα, Σαλιμό Σιλά, Στάθη Τάχατου, Άγγελου Οικονόμου, Νικολάς Τσορνομάζ, Ηλία Τσέλιου, Φεντερίκο Χορδάν, Μπρούνο Γκάμα, Νικολάς Ντιγκινί, Κωνσταντίνου Κωτσόπουλου, Νίκου Σπυράκου, Καρμέλο Αλγκαρανιάζ και Βασίλη Μάντζη.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...