Τελευταία νέα
Τσουκαλάς: «Η κυβέρνηση αντί να μετρά τα σκάνδαλα θα έπρεπε να απολογηθεί για την εικόνα παρακμής» Δημοκρατία από όλους για όλους: Αίτημα μεταναστών για δικαίωμα ψήφου στις τοπικές εκλογές Στην Εικοσιφοίνισσα της Δράμας ο Νίκος Ανδρουλάκης για τα κλαπέντα κειμήλια ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Ντέρμπι επιβίωσης Απρόσμενη τροπή στο 1000 Miglia Experience Greece 2026 Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Είμαι καλά και αναρρώνω στο σπίτι – Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις ευχές» Στο Κιλκίς ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επίσκεψη σε δομές φροντίδας και εργοτάξια Τέμπη: Δεκτό το αίτημα για τα έγγραφα της Κομισιόν – «Δεν γνωρίζουμε τι πήραμε από τους ανθρώπους μας» Βουλή: Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την προστασία των συνεπών οφειλετών – Τι αλλάζει Υπόθεση Predator: Ο Κέσσες θέτει ερωτήματα για τις ενέργειες του Βασίλη Φλωρίδη Δούκας: Στον Βοτανικό τα πρώτα τμήματα του στεγάστρου για το γήπεδο του Παναθηναϊκού [εικόνες] Πειθαρχικός έλεγχος για τον αντεισαγγελέα Φλωρίδη μετά το μπαράζ αντιδράσεων για το άρθρο του
Vipnews.gr

Τζίνα Αλιμόνου: «Θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση, μου έχει λείψει»

Τζίνα Αλιμόνου: Η ηθοποιός, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να απέχει από την τηλεόραση μίλησε για την επιθυμία της να επιστρέψει
Η Τζίνα Αλιμόνου έδωσε το «παρών» στη φιλανθρωπική εκδήλωση «Red Dress – Η Αλήθεια της Καρδιάς», που πραγματοποιήθηκε στον Θόλο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά.
Τζίνα Αλιμόνου: «Είναι πάνω από δέκα χρόνια που απέχω»
Η γνωστή ηθοποιός, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να απέχει από την τηλεόραση, συνάντησε τους δημοσιογράφους και τις τηλεοπτικές κάμερες και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την επιθυμία της να επιστρέψει στην υποκριτική.
Όπως παρακολουθήσαμε στο Happy Day το πρωί της Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου, η Τζίνα Αλιμόνου παραδέχτηκε πως, έπειτα από περισσότερα από δέκα χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, αισθάνεται πλέον έτοιμη να κάνει σταδιακά την επιστροφή της.
«Θέλω σιγά σιγά να επιστρέψω στην τηλεόραση. Γιατί, τώρα, είναι πάνω από δέκα χρόνια που απέχω και μου έχει λείψει πολύ. Μεγαλώνουν τα παιδιά μου, κάνουν και αυτά τα προγράμματα τους, τα βοηθάω σ’ αυτά, αλλά θέλω και σιγά σιγά να επιστρέψω.
Δεν προλαβαίνω να με δω σε επαναλήψεις, δεν βλέπω τηλεόραση δυστυχώς. Αλλά μου λένε διάφοροι “σε είδαμε εκεί”, “παίζει το τάδε σίριαλ σε επανάληψη” και χαίρομαι. Τουλάχιστον δεν απέχω! Απέχω δηλαδή και δεν απέχω κιόλας», ανέφερε η Τζίνα Αλιμόνου.
Η ηθοποιός έχει αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς της στην ανατροφή των παιδιών της, ωστόσο, όπως φαίνεται, η τηλεόραση εξακολουθεί να αποτελεί ένα κεφάλαιο που θα ήθελε να ανοίξει ξανά στη ζωή της.
The post Τζίνα Αλιμόνου: «Θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση, μου έχει λείψει» appeared first on VIPNEWS.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...