Τελευταία νέα
Παύλος Μαρινάκης για Γιώργο Μυλωνάκη: «Είναι δυνατός, σύντομα θα είναι κοντά μας» «Η κατάστασή του είναι σταθερή» – Τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Γιώργο Μυλωνάκη Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Γιώργος Μυλωνάκης είναι γερός οργανισμός θα τα καταφέρει – Εκλογές μετά τη ΔΕΘ δεν θεωρούνται πρόωρες Το Luben ξεφτιλίζει τον Λαζαρίδη (βίντεο) Ανδρουλάκης: Ζητά εκλογές για να «προλάβει» Μητσοτάκη και Τσίπρα Μαρινάκης: Ο Μυλωνάκης είναι δυνατός, θα κερδίσει τις μάχες- Σύντομα κοντά μας Μαρινάκης για Μυλωνάκη: Ο χρόνος πάγωσε λίγο πριν τις 9 το πρωί – Eίναι δυνατός, ήδη βγήκε νικητής στην πρώτη μάχη Διαμαντοπούλου: Την εποχή των μνημονίων άσπρισαν τα μαλλιά μου σε μια νύχτα από το άγχος ΣΥΡΙΖΑ: Οι υποκλοπές και το Κράτος Δικαίου δεν πάνε μαζί Γ.Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα συνεισφέρει στην ανθρωπιστική βοήθεια για το Σουδάν Ευάγγελος Αποστολάκης τέλος για τον Αλέξη Τσίπρα Γ.Μυλωνάκης: Δεύτερη επίσκεψη Μητσοτάκη στον «Ευαγγελισμό»
Basket.gr

Τοπάλι: «Η Δάφνη είναι το “σπίτι” μου»

Ο Α.Ο. Δάφνης νίκησε με 89-79 τον Πανερυθραϊκό, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Elite League, και ο γκαρντ των νικητών, Αντριάνο Τοπάλι, μίλησε στην εκπομπή «Άμεσο Ριπλέι» του EOK WebRadio με τον Μενέλαο Σεβαστιάδη και τον Γιάννη Λαμπίρη. Αναλυτικά είπε:

Για τη νίκη επί του Πανερυθραϊκού: «Δεν ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα όπως θέλαμε, η χρονιά ήταν περίεργη από την αρχή. Διοίκηση και παίκτες προσπαθούμε μαζί να “σουλουπώσουμε” την κατάσταση και την εικόνα μας. Σημασία έχει ο τρόπος παιχνιδιού μας να είναι όμορφος. Όσον αφορά τον αγώνα, ήμασταν σε όλο το παιχνίδι μπροστά. Όντως ο Πανερυθραϊκός είναι σταθερή ομάδα της κατηγορίας με έμπειρο προπονητή. Η νίκη αυτή δείχνει κάτι».

Για την πορεία της Δάφνης έως τώρα (4-7 ρεκόρ) και τον ανταγωνισμό του πρωταθλήματος: «Βλέπουμε ότι σε κάθε αγωνιστική υπάρχουν εκπλήξεις, είναι αμφίρροπο πρωτάθλημα. Βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο, θεωρώ ότι θα γίνουν αρκετές αλλαγές στις περισσότερες ομάδες. Αυτομάτως, το πρωτάθλημα αλλάζει, κάποιες ομάδες ίσως δυναμώσουν, άλλες ίσως αποδυναμωθούν. Είναι σημαντική η μεταγραφική περίοδος αυτή που διανύουμε τώρα. Οι απαιτήσεις μεγαλώνουν. Εμείς κοιτάμε να είμαστε όσο πιο συσπειρωμένοι γίνεται και να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα πηγαίνουμε για τη νίκη και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία. Στο τέλος του γύρου θα κάνουμε το “ταμείο” μας».

Για τις εβδομάδες διπλών αγωνιστικών υποχρεώσεων: «Προφανώς είναι καλύτερα να παίζεις, απλά κάποιες φορές το παιχνίδι κουράζει περισσότερο όσον αφορά το ψυχικό κομμάτι. Για κάθε αθλητή είναι καλύτερο να παίζει από το να κάνει προπόνηση».

Για την επιστροφή του στη Δάφνη: «Νιώθω σαν το σπίτι μου στη Δάφνη από πέρυσι που επέστρεψα. Ένιωσα όλοι να με “αγκαλιάζουν”, είδα γνώριμα πρόσωπα από τη διοίκηση μέχρι τους φιλάθλους. Χαίρομαι, αρχικά, που είμαι μέλος της ομάδας που ήμουν φίλαθλος από παιδί. Συνυπάρχω ως συμπαίκτης με παιδιά που συμπορευόμαστε και στη ζωή και είναι σημαντικό αυτό για κάθε άνθρωπο που κάνει το χόμπι του επάγγελμα».
Το άρθρο Τοπάλι: «Η Δάφνη είναι το “σπίτι” μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...