19/04/2026 4:12 μμ.
Ενόψει της έναρξης της δίκης στις 20 Απριλίου 2026 για τα συλληφθέντα άτομα της διαδήλωσης στις 6-12-2025 στην Αθήνα για τα 17 χρόνια από την κρατική δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, αναρτήθηκε πανό αλληλεγγύης στο Αγρίνιο, στην περιοχή του πάρκου.
ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ/ΙΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ/ΕΙΣΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ 6-12-2025
Δίκη 20-4-2026 Αθήνα.
Την ώρα που η καταστολή γιγαντώνεται, με την επαπειλούμενη εκκένωση των Κατειλημμένων Προσφυγικών, την εισβολή ΟΠΚΕ ΜΑΤ και εισαγγελέων στο Αναρχικό Στέκι Φιλοσοφικής και την εκκενωσή του, αλλά και την πρόσφατη βίαιη εισβολή με προτεταμένα αυτόματα όπλα σε 6 σπίτια συντρόφων με αφορμή δήθεν υποψίες ότι συμμετείχαν σε παρεμβάσεις σε δομή του Δήμου Αθηναίων με μπογιές και τρικάκια, σε αλληλεγγύη με τις καταλήψεις, οι οποία πραγματοποιήθηκε πριν από 5 μήνες , είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει μια ακόμη δίκη αγωνιστών και αγωνιστριών.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας σε όλους/ες όσους/ες βρίσκονται στο στόχαστρο της καταστολής γιατί προσπαθούν να στήσουν αναχώματα στην εγκληματική πολιτική κράτους και κεφαλαίου.
media:
signal-2026-04-19-15-09-43-677.jpg
