Τελευταία νέα
Μητσοτάκης από το Καστελλόριζο: «Σταθερότητα δεν σημαίνει υποχωρητικότητα» Το Τραγούδι της Ημέρας: Σιγά τις μαχαιριές σιγά [βίντεο] Κυψέλη: Συνάντηση Δούκα με «μετρόπληκτους» – Έρχονται νέες πρωτοβουλίες από τον Δήμο Αθηναίων Ο Αρης Βελουχιώτης, οι φυλακές της Αίγινας και κινηματογραφικές δραπετεύσεις Πανικός στο αέρα σε πτήση της Turkish Airlines: «Θα πεθάνουμε» [βίντεο] Μητσοτάκης: Ελληνικός ο πηγαίος κώδικας της “Ασπίδας του Αχιλλέα”-Σταθερότητα δεν σημαίνει υποχωρητικότητα Ανάρτηση Μητσοτάκη: «Επανάληψη» για τα μέτρα της ΔΕΘ – Απάντηση στις «μεμψιμοιρίες της αντιπολίτευσης» Κυριάκος Μητσοτάκης: Ολοκληρωμένο σχέδιο για την στήριξη των κατοίκων στο Καστελόριζο – Μεμψίμοιρες οι αιτιάσεις της αντιπολίτευσης για τις εξαγγελίες της ΔΕΘ Κυριάκος Μητσοτάκης: Το κεντρικό λογισμικό διοίκησης και ελέγχου της «Ασπίδας του Αχιλλέα» θα είναι ελληνικό – Μεμψίμοιρες οι αιτιάσεις της αντιπολίτευσης για τις εξαγγελίες της ΔΕΘ Διεθνής μελέτη με ελληνικό χρώμα: Ένας στους πέντε ασθενείς με καρκίνο κινδυνεύει από θρόμβωση – Το 8% απειλείται με έμφραγμα ή εγκεφαλικό AI: Οι ισχυροί της τεχνολογίας συμφώνησαν – Πρέπει να επιβραδυνθεί η ανάπτυξη της Τεχνητής Νοημοσύνης Ανατολικό Πήλιο: Δύο χωριά περιμένουν τους επισκέπτες του Σεπτεμβρίου – Όλη η γαλήνη του Αιγαίου σε μια απέραντη παραλία
Efsyn.gr

Το αντίο της Φίνος Φιλμ στη Μαίρη Λίντα: Μια σπουδαία ερμηνεύτρια, με ξεχωριστό ταμπεραμέντο [βίντεο]

Η Φίνος Φιλμ αποχαιρέτισε τη Μαίρη Λίντα, με μια ανάρτηση στα social media, χαρακτηρίζοντάς τη σπουδαία ερμηνεύτρια ως ένα πρόσωπο με ξεχωριστό ταμπεραμέντο.
Λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου της, η εταιρεία παραγωγής δημοσίευσε στα social media ένα αφιερωματικό βίντεο με απόσπασμα από την ερμηνεία της στο κομμάτι «Θάλασσα μόνο κι Ουρανός» στο πλευρό του Μανώλη Χιώτη.
Η Φίνος Φιλμ εκτός από τη σπουδαία διαδρομή της Μαίρης Λίντα στο ελληνικό τραγούδι και τις αξέχαστες συμμετοχές της σε ταινίες του παλιού κινηματογράφου, στάθηκε και στη συνεργασία της με τον Μανώλη Χιώτη. Όπως αναγράφεται στη λεζάντα της δημοσίευσης στο Instagram: «Καλό ταξίδι στην αξεπέραστη Μαίρη Λίντα, που έφυγε σήμερα από τη ζωή. Μια σπουδαία ερμηνεύτρια, με ξεχωριστό ταμπεραμέντο και μια φωνή που σημάδεψε το ελληνικό τραγούδι. Μαζί με τον πρώτο της σύζυγο, τον θρυλικό Μανώλη Χιώτη, χάρισαν τη μουσική και τη φωνή τους σε δεκάδες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, ντύνοντας μερικές από τις πιο αγαπημένες στιγμές της μεγάλης οθόνης. Ανάμεσά τους οι ταινίες “Ο Ατσίδας”, “Ο Δήμος απ’ τα Τρίκαλα”, “Ο Φίλος μου ο Λευτεράκης” και “Η Βίλλα των Οργίων”. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Αντίο, Μαίρη Λίντα. “Η ζωή έχει λουλούδια και αγκάθια. Δεν υπάρχει κάτι που δεν έκανα, δεν μου έλειψε τίποτα και τα έχω χαρεί όλα”».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...