Τελευταία νέα
Προειδοποίηση Μπιλ Γκέιτς: «Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να προκαλέσει ένα δισεκατομμύριο θανάτους» Τωρα το ΠΑΣΟΚ είναι εντάξει με τις δημοσκοπήσεις; Ερχεται κακοκαιρία με καταιγίδες και χαλάζι μέχρι την Κυριακή – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν «Μήνυμα» Τσίπρα: Όποιος παραιτηθεί τον τελευταίο μήνα δεν έχει θέση στην ΕΛ.Α.Σ – «Βλέπει» στο 6% το κόμμα Σάμαρα, στο 11% το ΠΑΣΟΚ και άνοδο των κομμάτων διαμαρτυρίας 10 χρόνια Θέατρο «Σταθμός»: Εκεί όπου η πόλη δεν κατεβάζει αυλαία Ακυρώνονται λόγω καιρού οι συναυλίες του Ed Sheeran στη Μασαχουσέτη στη σκιά της αποπομπής του Macklemore  Βγαίνουν τα μαχαίρια στη ΝΔ! Ο Μαργαρίτης Σχοινάς πήρε αμπάριζα … Βορίδη, Λιβανό, Γεωργαντά, Τσιάρα και Αυγενάκη: Ενεργειακή κρίση: Η Γερμανία προχωρά στη μείωση φόρου στα καύσιμα για τρεις μήνες ΕΛ.Α.Σ.: Κριτική στην εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης – «Η Ελλάδα παρατηρητής των εξελίξεων, η Τουρκία χτίζει συμμαχίες» Η κυβέρνηση καλύπτει τον Κουλκουδίνα μετά το «αν δεν έχεις 10 ευρώ για βενζίνη, πάρε τα μέσα» – Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση Τσουκαλάς για δημοσκοπήσεις: Το ΠΑΣΟΚ ανεβαίνει, η ΕΛΑΣ πέφτει, η κ. Καρυστιανού πέφτει Γαλλία: Εγκάρδια συνάντηση του Μακρόν με τον Πάπα Λέοντα – Οι «ισχυροί δεσμοί», το κοσμικό κράτος και η παγκόσμια ειρήνη 
Rednews.gr

Το αντίο του Ντάνι Γκαρθία στον Ολυμπιακό: «Δεν είναι το τέλος που θα επιθυμούσα»

Ο Ντάνι Γκαρθία αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό μέσα από ένα μακροσκελές μήνυμα στα social media, τονίζοντας πως δεν ήταν το τέλος που επιθυμούσε, ενώ στάθηκε στις καλές, αλλά και στις δύσκολες στιγμές με τους «ερυθρόλευκους».

«Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να φεύγεις από ένα μέρος με την συνείδησή σου ήσυχη. Ότι έδωσες τον καλύτερό σου εαυτό υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Δεν είναι το τέλος που θα επιθυμούσα, αλλά τα έδωσα όλα για αυτή τη φανέλα και φεύγω ευτυχισμένος.

Από την πρώτη μέρα με υποδεχτήκατε σαν έναν από εσάς. Ζήσαμε φανταστικές στιγμές αλλά και δύσκολες στιγμές, όμως πάντα ήταν μαζί. Κρατάω, πάνω απ’ όλα, τις εμπειρίες, τους ανθρώπους και όλες τις φιλίες που παίρνω μαζί μου από αυτή την εμπειρία. Τα αθλητικά αποτελέσματα είναι περαστικά. Αυτά που ζούμε και οι άνθρωποι που γίνονται μέρος της διαδρομής σου μένουν για πάντα.

Ξέρω ότι όταν στο μέλλον επιστρέψουμε για διακοπές στην Ελλάδα, θα μπορώ να πάρω τηλέφωνο πολλούς συμπαίκτες και εργαζόμενους για να πιούμε έναν φρέντο, να φάμε ή απλά να περάσουμε τη μέρα μαζί. Και πιστεύω ότι αυτό είναι, στο τέλος, αυτό που πραγματικά έχει σημασία στη ζωή.

Ευχαριστώ επίσης όλους τους φιλάθλους, που με μεταχειριστήκατε πάντα με τόση αγάπη και σεβασμό. Οι μεγάλες στιγμές που ζήσαμε στο Καραϊσκάκη θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη μου.

Και, πάνω απ’ όλα, ευχαριστώ, Ολυμπιακέ, που μας έδωσες την ευκαιρία να έρθουμε στην Ελλάδα και να ζήσουμε αυτή την εμπειρία. Μας έκανε να μεγαλώσουμε πάρα πολύ, τόσο ως ζευγάρι όσο και ως γονείς. Και ειδικά για όλα όσα σήμαινε αυτό το στάδιο για την κόρη μας, που μεγάλωσε εδώ από το πρώτο λεπτό. Η Ελλάδα θα είναι πάντα ένα πολύ ξεχωριστό κομμάτι της ιστορίας της και, φυσικά, της δικής μας.

Δεν μακρηγορώ άλλο. ΚΑΝΕΙΣ δεν θα μου αφαιρέσει ποτέ τον ενθουσιασμό και την όρεξη να παίζω ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...