Τελευταία νέα
Nations League: «Όρθια» η Ιταλία στο Παρίσι, θρίαμβοι για Βέλγιο και Πολωνία Ενωτικός Δένδιας από τον Άλιμο: «Υπηρέτησα με την ψυχή μου Καραμανλή, Σαμαρά και Μητσοτάκη – Ποτέ δεν πλήγωσα τη ΝΔ» Η κακοκαιρία κλείνει τους δρόμους στην Κρήτη – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων Καύσιμα: Ο εκβιασμός Τραμπ και οι χαοτικές διαπραγματεύσεις για το ντίζελ που δίχασαν και εξόργισαν τους Ευρωπαίους Παναθηναϊκός: Επίδειξη δύναμης κόντρα στη Μακάμπι και «3 στα 3» στη Euroleague Αλ. Τσίπρας: «Μια χώρα που δεν παράγει δεν έχει ελπίδα» – Τι είπε στη συνάντηση με τους αλιείς Στήριξη Ρούμπιο σε Γκιλφόιλ και Κάθετο Διάδρομο- “Εκτιμούμε το έργο της” Λιακούλη κατά Μητσοτάκη: «Τεμάχισαν τον Όλυμπο – Απέκλεισαν τη Θεσσαλία» Διαρροή e-mail αποδήμων: Τι αποζημίωση πήρε πολίτης από το Δημόσιο Στο πλευρό των αλιέων ο Τσίπρας: Στο επίκεντρο τα προβλήματα του κλάδου Εντυπωσιακή η συγκέντρωση Δένδια στον Άλιμο: «Υπηρέτησα με την ψυχή μου Καραμανλή, Σαμαρά και Μητσοτάκη» [βίντεο] Γρ. Θεοδωράκης: “Να μπει τέλος στο πάρτι της διαφθοράς και των απευθείας αναθέσεων”
Filathlos.gr

Το βήμα του Τάιλερ Ντόρσεϊ εκτός παρκέ: Τι εταιρεία ίδρυσε

Δεν περιορίζει τις κινήσεις του εντός παρκέ ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, καθώς ο διεθνής μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού φαίνεται πως ανοίγει πλέον και επενδυτικό μέτωπο στην αγορά ακινήτων.
Ο Ντόρσεϊ έχει προχωρήσει στη δημιουργία της TD Properties, εταιρείας με έδρα τη Γλυφάδα και αρχικό κεφάλαιο 5.000 ευρώ. Ο ίδιος κατέχει το 100% της εταιρείας, ενώ έχει αναλάβει και τη διαχείριση και εκπροσώπησή της.
Το αντικείμενο της νέας εταιρείας αφορά την εκμίσθωση και διαχείριση ιδιόκτητων ή μισθωμένων κατοικιών, με την επιλογή της Γλυφάδας ως έδρας να παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, δεδομένης της έντονης κινητικότητας που καταγράφεται τα τελευταία χρόνια στην αγορά ακινήτων των νοτίων προαστίων.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...