Τελευταία νέα
Κυψέλη: «Δεν θα πληρώσουμε το Μετρό με τις ζωές μας»: Μαζική διαμαρτυρία των κατοίκων για τις ζημιές στα κτήρια Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Συμμετείχε στην πορεία των κατοίκων της Κυψέλης για τα έργα του Μετρό Χρ. Τριαντόπουλος κατά Καρυστιανού: «Χυδαίο ψεύδος» ο ισχυρισμός για «κρέατα προς μεταφορά» Π. Λαφαζάνης(ΔΗ.Κ.Ε.Α.) : Άμεση καθιέρωση Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) και Ελεύθερων Συλλογικών Διαπραγματεύσεων για τον κατώτατο μισθό Τριαντόπουλος κατά Καρυστιανού: Η ανοχή στις συκοφαντίες έχει και τα όριά της Κυψέλη: Μεγάλη πορεία για τα έργα του Μετρό – «Όχι στον τρομοπόντικα, πλήρης αποκατάσταση» [βίντεο] Χρήστος Τριαντόπουλος κατά Μαρίας Καρυστιανού: Χυδαία ψεύδη όσα είπε για «κρέατα προς μεταφορά» των θυμάτων στα Τέμπη Ισπανία: Δεκάδες χιλιάδες στους δρόμους για τη στεγαστική κρίση – Ο Σάντσεθ εξετάζει πρόωρες εκλογές [εικόνες – βίντεο] Βίκτορ Σανέγεφ: Γεννήτορας έκστασης! Ζαπορίζια: Ουκρανικοί βομβαρδισμοί κατέστρεψαν τον εξωτερικό εξοπλισμό τροφοδοσίας στον πυρηνικό σταθμό ΗΠΑ: Παραιτείται ο επικεφαλής της σωφρονιστικής διοίκησης του Τενεσί μετά την αποτυχημένη εκτέλεση της Κρίστα Πάικ Ο Ζαχαρός απολογείται μετά την εξοργιστική δήλωση για την Εριέττα Μόλχο: «Λάθος διατύπωση»
Filathlos.gr

Το ιδιαίτερο σχόλιο του Φουρνιέ για την “Οδύσσεια”

Συχνά πυκνά ο Εβάν Φουρνιέ μοιράζεται τις απόψεις του στο «X» σχετικά με πολλά θέματα τις επικαιρότητας. Τώρα, καταπιάστηκε με την «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν που έχει κάνει πάταγο και αίσθηση στον παγκόσμιο κινηματογράφο.
Ο Γάλλος σταρ του Ολυμπιακού μοιράστηκε την άποψή του για την ταινία με τους εκατοντάδες χιλιάδες followers του στα social media. Και ο ίδιος εξήγησε πως έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος (και κάτι παραπάνω θα λέγαμε) με την εισπρακτική επιτυχία του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων, που όμως έχει προκαλέσει διχόνοια μεταξύ του κοινού, διότι αρκετοί μιλούν για σημαντικές ιστορικές αλλοιώσεις.
«Ξέρω ότι υπάρχει αρκετή αντιπαράθεση για την Οδύσσεια του Νόλαν, αλλά ήταν απλώς απίστευτη. Απλά φανταστική», έγραψε χαρακτηριστικά ο έμπειρος άσος του Ολυμπιακού.

I know there is a lot of controversy about Nolan’s Odyssey but it was simply incredible. Straight up fantastic.
— Evan Fournier (@EvanFourmizz) August 16, 2026

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...