Τελευταία νέα
ΑΕΚ: Λευκή ισοπαλία κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας – Στη Νέα Φιλαδέλφεια θα κριθεί η πρόκριση Η Λιβερία συνδράμει την ακροδεξιά πολιτική του Τραμπ: Θα δεχθεί έως 1.200 μετανάστες που απελαύνονται από τις ΗΠΑ Οι ΗΠΑ κλιμακώνουν τον πόλεμο κατά του ΔΠΔ: Επέβαλαν κυρώσεις στην πρόεδρο του Δικαστηρίου και σε ανώτερο λειτουργό Λέσβος: Διασώθηκαν πέντε άτομα μετά τη βύθιση ερασιτεχνικού σκάφους Δούρου-Παππάς-Πολάκης κοντά στην επανένωση με τους kasselistas! Τουρκοκύπριος πρώην ευρωβουλευτής ζητά συγγνώμη για τις δολοφονίες Ισαάκ και Σολωμού – Τι απαντά η κόρη του Ισαάκ Μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο Συμφώνησαν Μπαρτσελόνα με Ρόδρι, ολοκληρώθηκε η πιο μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού Το νέο «ναυάγιο» μεταξύ ΗΠΑ – Ιράν και οι απειλές του Τραμπ στο Ομάν έφεραν άλμα στις τιμές του πετρελαίου ”Καραγκιοζιλίκια” και για τα ”σκουπίδια” οι ανακοινώσεις κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για τα παράνομα ”θαλάσσια πάρκα” της Τουρκίας Κύπρος: Πνίγηκε 27χρονος στη Λεμεσό – Έπεσε από καταμαράν στη θάλασσα για να βρει το κινητό του «Βόμβα» Washington Post: Το Πεντάγωνο εξετάζει μείωση της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στον Κόλπο
Tennis24.gr

Το μήνυμα του Ντρέιπερ για Μάρει μετά τη νικηφόρα επιστροφή

Με νίκη συνδύασε την επιστροφή του στη δράση ο Τζακ Ντρέιπερ, ο οποίος επικράτησε του Μάρκος Γκιρόν με 7-5, 6-4 στο Eastbourne Open και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του βρετανικού τουρνουά.
Ο Βρετανός επέστρεψε στα courts έπειτα από δίμηνη απουσία λόγω τραυματισμού στο γόνατο, ο οποίος τον είχε αναγκάσει να αποσυρθεί από το Barcelona Open και να χάσει μεγάλο μέρος της σεζόν.
Η αναμέτρηση στο Eastbourne ήταν η πρώτη του σε γρασίδι με τον Άντι Μάρεϊ στο πλευρό του ως προπονητή, με τη συνεργασία των δύο Βρετανών να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ενόψει Wimbledon.
«Είναι μία από τις μεγαλύτερες εμπνεύσεις μου»
Μετά τη νίκη του, ο Ντρέιπερ δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.
«Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος που επέστρεψα. Δεν ήμουν σίγουρος αν θα προλάβαινα να αγωνιστώ στη φετινή σεζόν του γρασιδιού. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για μένα από πλευράς τραυματισμών και φυσικής κατάστασης, οπότε το να βρίσκομαι εδώ είναι κάτι πραγματικά ξεχωριστό», δήλωσε.
Όταν η συζήτηση στράφηκε στον Μάρεϊ, ο Ντρέιπερ αποκάλυψε πόσο σημαντική είναι ήδη η παρουσία του τρεις φορές πρωταθλητή Grand Slam στην ομάδα του.
«Δεν τον έχω αποκαλέσει ακόμη Sir και δεν πρόκειται να συμβεί», είπε χαμογελώντας, πριν συνεχίσει: «Ο Άντι είναι ειλικρινά μία από τις μεγαλύτερες εμπνεύσεις μου. Όταν ήμουν μικρός τον παρακολουθούσα στα μεγαλύτερα τουρνουά του κόσμου. Όσο μεγάλωνα και μπήκα στο Tour περάσαμε χρόνο μαζί και πιστεύω ότι έχουμε μια εξαιρετική σχέση εκτός γηπέδου.»
«Πιστεύει σε μένα και στο παιχνίδι μου»
Ο Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης στάθηκε ιδιαίτερα στην εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Μάρεϊ.
«Πιστεύει στο παιχνίδι μου και πιστεύει σε μένα ως άνθρωπο. Νομίζω ότι αυτό είναι ακριβώς που χρειάζομαι αυτή τη στιγμή μετά από τη χρονιά που έχω περάσει. Είμαι πολύ ευγνώμων που επέλεξε να με βοηθήσει και θέλει να δουλέψει μαζί μου.»
Κλείνοντας, ο Ντρέιπερ αστειεύτηκε για τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να φτάσει στη νίκη απέναντι στον Γκιρόν.
«Η σημερινή εμφάνιση έμοιαζε λίγο με αυτές που έκανε ο Άντι. Κέρδισα… άσχημα!»
Στο 2ο γύρο του Ίστμπουρν, ο αριστερόχειρας Βρετανός θα αντιμετωπίσει το συμπατριώτη του Τζακ Πίνιγκτον Τζόουνς, Νο145 στον κόσμο.

 
LEXUS EASTBOURNE OPEN MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-2h)
The post Το μήνυμα του Ντρέιπερ για Μάρει μετά τη νικηφόρα επιστροφή appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...