Τελευταία νέα
Κυρανάκης: Δεν πιστεύω ότι θα κάνει κόμμα ο Σαμαράς – Όποιος πήγε να διασπάσει τη ΝΔ, έχασε Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ καλωσόρισε τον Μάρκο Ρούμπιο στην Αθήνα: «Η σχέση ΗΠΑ και Ελλάδας δεν ήταν ποτέ ισχυρότερη» Nations League: Ασταμάτητη η Ισπανία, συνέχισε με τρίποντο στην Κροατία Αντώνης Σαμαράς: Νέα πυρά στην κυβέρνηση – Η απογοήτευση του ελληνικού λαού είναι και έμπρακτη και ορατή EuroCup: Με νίκη «πέρασε» από το Σεράγεβο ο ΠΑΟΚ Il Sole 24 Ore: Η Ελλάδα αρέσει στους Ιταλούς και για το φαγητό της – Η φέτα, το γιαούρτι, οι ελιές και ο μουσακάς Το… μπουκάλι νερό που γελοιοποίησε τον φιλόδοξο Μάρκο Ρούμπιο Πρόεδρος ΣΕΒ: Ικανοποιημένη η βιομηχανία από τα κυβερνητικά μέτρα – Προτάσεις για επιτάχυνση των επενδύσεων Αλέξης Τσίπρας: Τσίπρας: Η ΕΛ.Α.Σ. άλλαξε τους πολιτικούς συσχετισμούς – «Δεν ήρθαμε για μερικά έδρανα» Το μήνυμα του Μέσι πριν τον «τελευταίο χορό» με την εθνική Αργεντινής: «Η στιγμή έφτασε. Φεύγω με γαλήνη…» Μας τρέλανε η Μελέτη με τον εκβιαζόμενο επιχειρηματία – Σφοδρές αντιδράσεις από την αντιπολίτευση Φίλιππος Καμπούρης: Η καταγγελία της εργαζόμενης που τον «έκαψε» – Έπαιρνε 600 ευρώ τον μήνα, δήλωναν 20.000 ετησίως
Filathlos.gr

Το πρώτο μήνυμα Γιαννακόπουλου για όσα… έρχονται μετά τον Ομπράντοβιτς! (ΦΩΤΟ)

Ο Παναθηναϊκός ζει μέρες συσπείρωσης και ενότητας και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν αφήνει καμία στιγμή να περάσει ανεκμετάλλευτη, φροντίζοντας να υπενθυμίσει στον κόσμο της ομάδας το μέγεθος της αναγέννησης που συντελείται στον σύλλογο.
Με αφορμή την καθηλωτική παρουσίαση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» προχώρησε σε μια ανάρτηση-μανιφέστο στα social media, συνοψίζοντας την τριετία που άλλαξε τον ρου της ιστορίας για το «Τριφύλλι».
Ο Γιαννακόπουλος δεν αρκέστηκε σε μια τυπική αναφορά, αλλά κατέγραψε με ακρίβεια τα τρία κομβικά σημεία που μεταμόρφωσαν τον Παναθηναϊκό από έναν οργανισμό που έψαχνε τον βηματισμό του, σε μια παγκόσμια δύναμη που κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα.
2024 – Η επιστροφή στον θρόνο: Η κατάκτηση του 7ου ευρωπαϊκού τίτλου, που επανέφερε τον σύλλογο στην κορυφή της Ευρώπης, επισφραγίζοντας την αγωνιστική του υπεροχή.
2025 – Η αναγέννηση του «σπιτιού»: Η ολική μεταμόρφωση του ΟΑΚΑ, το οποίο πλέον αποτελεί ένα «στολίδι» και μια έδρα αντάξια της ιστορίας του συλλόγου, προσφέροντας υποδομές επιπέδου NBA.
2026 – Η επανένωση με τον «Βασιλιά»: Η επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, της πιο εμβληματικής μορφής που έχει περάσει από τον πάγκο της ομάδας, κλείνοντας με τον πιο συμβολικό τρόπο τον κύκλο της απόλυτης ισχύος.
«Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»
Το νόημα της ανάρτησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι σαφές και δεν αφήνει περιθώρια για εφησυχασμό. Το μήνυμα «Τα καλύτερα είναι μπροστά μας» αποτελεί το σύνθημα για την επόμενη μέρα.
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θέλει να μεταδώσει την πεποίθηση ότι οι επιτυχίες των τελευταίων ετών δεν αποτελούν το «ταβάνι», αλλά το θεμέλιο πάνω στο οποίο χτίζεται μια δυναστεία που θα κυριαρχεί για πολλά χρόνια ακόμη.
Η κίνηση αυτή, αμέσως μετά την παρουσίαση του Ομπράντοβιτς δεν είναι τυχαία. Λειτουργεί ως «καύσιμο» για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ενισχύοντας τη συσπείρωση γύρω από την ομάδα και δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα απόλυτης προσδοκίας για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν. Η εποχή του «νέου» Παναθηναϊκού φαίνεται πως μόλις τώρα αρχίζει να αποκαλύπτει το πλήρες μέγεθος των δυνατοτήτων της.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...