Τελευταία νέα
Παύλος Μαρινάκης για Γιώργο Μυλωνάκη: «Είναι δυνατός, σύντομα θα είναι κοντά μας» «Η κατάστασή του είναι σταθερή» – Τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Γιώργο Μυλωνάκη Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Γιώργος Μυλωνάκης είναι γερός οργανισμός θα τα καταφέρει – Εκλογές μετά τη ΔΕΘ δεν θεωρούνται πρόωρες Το Luben ξεφτιλίζει τον Λαζαρίδη (βίντεο) Ανδρουλάκης: Ζητά εκλογές για να «προλάβει» Μητσοτάκη και Τσίπρα Μαρινάκης: Ο Μυλωνάκης είναι δυνατός, θα κερδίσει τις μάχες- Σύντομα κοντά μας Μαρινάκης για Μυλωνάκη: Ο χρόνος πάγωσε λίγο πριν τις 9 το πρωί – Eίναι δυνατός, ήδη βγήκε νικητής στην πρώτη μάχη Διαμαντοπούλου: Την εποχή των μνημονίων άσπρισαν τα μαλλιά μου σε μια νύχτα από το άγχος ΣΥΡΙΖΑ: Οι υποκλοπές και το Κράτος Δικαίου δεν πάνε μαζί Γ.Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα συνεισφέρει στην ανθρωπιστική βοήθεια για το Σουδάν Ευάγγελος Αποστολάκης τέλος για τον Αλέξη Τσίπρα Γ.Μυλωνάκης: Δεύτερη επίσκεψη Μητσοτάκη στον «Ευαγγελισμό»
Vipnews.gr

Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Η «τέλεια» ζωή της Μελισσάνθης γκρεμίζεται

Η σειρά του Alpha «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι» επιστρέφει με νέα συγκλονιστικά επεισόδια την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου στις 23:00 και οι εξελίξεις στη ζωή της Μελισσάνθης θα είναι ραγδαίες.
Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια
Ο Απόστολος, μετά την εγχείρηση καρδιάς, θα χρειαστεί ιδιαίτερη φροντίδα και η Μελισσάνθη του αφιερώνεται πλήρως, βγάζοντας τον Άγγελο από τη ζωή της.
Μία μετακόμιση σε νέο σπίτι, φέρνει στη ζωή τους τη Γιασεμή, μια νεαρή υπηρέτρια από τη Νάξο, η οποία θα πυροδοτήσει τη ζήλια και τις ανασφάλειες της Μελισσάνθης.
Μη μπορώντας να μείνει μακριά από τον Άγγελο, τον συναντά αλλά αυτή η συνάντηση θα της κοστίσει καθώς ένα ζευγάρι μάτια τους παρακολουθεί ενώ φιλιούνται. Εκβιασμοί και ζήλιες, φέρνουν σε απόγνωση την Μελισσάνθη την ίδια στιγμή που ο Απόστολος καταλαβαίνει ότι έχει αρχίσει να απομακρύνεται από κοντά του και η αδερφή της, η Ιουλία, της ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της.
 
The post Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Η «τέλεια» ζωή της Μελισσάνθης γκρεμίζεται appeared first on VIPNEWS.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...