Τελευταία νέα
Getty Images: Καταθέτει αίτηση πτώχευσης μετά το χρέος των 2,1 δισ. δολαρίων Θεσσαλονίκη: Ανατροπή στον θάνατο 51χρονης στην αιμοκάθαρση στη Χαλκιδική – Έφερε βαρύτατα τραύματα Νίκολιτς για το ματς της ΑΕΚ με τη Σαχτάρ: «Ήρθαμε εδώ για τη νίκη» Ο Γεωργιάδης εγκαινίασε το ανακαινισμένο Κέντρο Υγείας στην Πάρο: Το πήρα χρέπι, το έκανα καινούργιο, αλλά η φασαρία, φασαρία από τη συμμορία της μιζέριας Γεωργιάδης στα εγκαίνια του ανακαινισμένου Κέντρου Υγείας Πάρου: Το πήρα χρέπι, το έκανα καινούργιο, αλλά η φασαρία, φασαρία από τη συμμορία της μιζέριας Γκίλφοϊλ: Ποιος αναλαμβάνει πρέσβης μετά την απομάκρυνσή της – Τα επόμενα βήματα Τσίπρας για τα μέτρα Πιερρακάκη στο πετρέλαιο θέρμανσης: Περνάνε «κάτω από τον πήχη» – Δε δικαιολογείται τιμή πάνω από 1,40 Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στο 25,5% η ΝΔ, στο 13,3% η ΕΛΑΣ, στο 10,4% το ΠΑΣΟΚ – Εντός βουλής ο Κασιδιάρης ΕΛ.Α.Σ: «Πολύ σοβαρή εξέλιξη η παραίτηση Γκιλφόιλ – Δεν έδωσε πειστικές απαντήσεις η κυβέρνηση» Τι ισχύει μετά την αποπομπή της Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Η διαδικασία διαδοχής και οι ενδιάμεσες εκλογές Διπλωματικές πηγές για Λιβύη: Ανυπόστατοι οι ισχυρισμοί, συνεχίζουμε τον διάλογο Κουτσούμπας: «Οι φοιτητές δεν έστησαν σκηνές για να κάνουν διακοπές, αλλά γιατί δεν δέχονται να κάνουν τη ζωή τους μια διαρκή κατασκήνωση επιβίωσης»
Thefaq.gr

Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Κωσταράκο από τον Τομέα Παιδείας της ΕΛ.Α.Σ.

Τη βαθιά θλίψη του για την απώλεια του Δημήτρη Κωσταράκου εκφράζει ο Τομέας Παιδείας της ΕΛ.Α.Σ., αποχαιρετώντας έναν εκπαιδευτικό με μακρά συνδικαλιστική και κοινωνική δράση, που αγωνίστηκε για τη δημοκρατία, την κοινωνική δικαιοσύνη και την αναβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης. Με αφορμή τον θάνατό του, αναδεικνύεται η πορεία και η σημαντική προσφορά του στην εκπαιδευτική κοινότητα και στους δημοκρατικούς αγώνες.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Τομέα Παιδείας της ΕΛ.Α.Σ. για την απώλεια του Δημήτρη Κωσταράκου
Η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Κωσταράκου μας γεμίζει θλίψη.
Αγωνιστής, ενταγμένος στην ανανεωτική Αριστερά, συνελήφθη και βασανίστηκε επί χούντας για την αντιδικτατορική του δράση.
Η κοινωνική του παρουσία ήταν δυναμική σε όλους τους χώρους που βρέθηκε, από τα ιδιωτικά σχολεία και την ΟΙΕΛΕ ως την ενεργό του δράση στη δημόσια εκπαίδευση στην ΟΛΜΕ και στην τοπική ΕΛΜΕ της Νότιας Αθήνας.
Πάντα μαχητικός αλλά και ενωτικός, σταθερά δίπλα σε κάθε εκπαιδευτικό, ταύτισε τη ζωή του με την προσφορά στην εκπαίδευση, την κοινωνική δικαιοσύνη και τους δημοκρατικούς αγώνες και άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στην εκπαιδευτική κοινότητα.
Με βαθιά θλίψη και συγκίνηση αποχαιρετούμε τον Δημήτρη και εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...