Τελευταία νέα
Νέα Αριστερά: Ζητά παραχώρηση οικοπέδου για την ανέγερση δημόσιου νηπιαγωγείου στη Θεσσαλονίκη Φωτιά στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης: Ήχησε το 112 για ετοιμότητα των κατοίκων Τσουκαλάς για καταδίκη Μελά – Ρέππα: «Θα τους διαγράψει η Νέα Δημοκρατία;» ΠΑΣΟΚ: Να απομακρύνει ο πρωθυπουργός τον Θάνο Ντόκο Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε 54χρονη για θανάσιμη παράσυρση γάτας «Χτύπημα» Κασσελάκη: Ζητά τρία έγγραφα για την απόσπαση της συζύγου Φαραντούρη εντός της ημέρας Πυρκαγιά στη βόρεια Κέρκυρα: Πνέουν δυνατοί άνεμοι Η Νέα Αριστερά ζητά παραίτηση Φαραντούρη: «Προκλητική η μετάθεση της συζύγου στην ΜΕΑ» ΕΛ.Α.Σ.: Ψηφιακό κάλεσμα συμμετοχής μέσω myelas.gr – «ανοίγει» την εγγραφή μελών η νέα πλατφόρμα Μαρκογιαννάκη: «Κύριε Γεωργιάδη, θα συνεχίσετε να καλύπτετε τον συκοφάντη σύμβουλό σας;» [βίντεο] Σοφιανός για φάρσα σε Ντόκο: Ταύτιση της κυβέρνησης με τους πολεμοκάπηλους σχεδιασμούς της Ουκρανίας «Ντόμινο» καθυστερήσεων στα δρομολόγια του προαστιακού λόγω φωτιάς δίπλα στις γραμμές
Rednews.gr

Το τελικό πλάνο Μεντιλίμπαρ για την Τούμπα

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, στην επικείμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Βάσκος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με 4-2-3-1 και την ίδια φιλοσοφία που είχε στο ντέρμπι των «αιωνίων» στη Λεωφόρο. Δεν αποκλείεται ο έμπειρος προπονητής να χρησιμοποιήσει και την ίδια ενδεκάδα, καθώς θεωρεί πως μπορεί να υπηρετήσει καλυτέρα το πλάνο που έχει καταστρώσει.

Ο Μεντιλίμπαρ ζητάει από τους παίκτες του προσήλωση στο πλάνο και περιορισμό των λαθών, έτσι ώστε να πάρει η ομάδα του το τρίποντο στη Θεσσαλονίκη και να παραμείνει σε τροχιά τίτλου, έχοντας στραμμένη την προσοχή της και στην αναμέτρηση της ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Οι Πειραιώτες θέλουν «στραβοπάτημα» της Ένωσης για να μειωθεί η διαφορά από την κορυφή. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο ματς θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με μια τελευταία προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για τη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...