Τελευταία νέα
Ο Μητσοτάκης έλυσε το οικονομικό πρόβλημα της χώρας… μείωση 10 λεπτών στη βενζίνη! Κασσελάκης: ”Ντροπή αυτό που γίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ-Γελοία τα σενάρια ότι θα πάω στη ΝΔ” Το τελευταίο «αντίο» στην Πάολα Ρεβενιώτη στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών [εικόνες] Νέα Αριστερά: Η ακρίβεια στα καύσιμα δεν λύνεται με επικοινωνιακά πυροτεχνήματα Οι ηθικοί πανικοί ως εργαλείο των καμποτίνων Νίκος Ανδρουλάκης: Η ακρίβεια είναι ο σιωπηλός φόρος στο εισόδημα κάθε εργαζόμενου ΣΥΡΙΖΑ: Πολλές καρέκλες, λίγα μέλη της Κ.Ε-Δεν υπάρχει απαρτία «Ο θαυμαστός (;) καινούργιος κόσμος» και η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα ΠΑΣΟΚ: Έρχεται το πρώτο επεισόδιο του vidcast ΠΑΣΟΚ…άρα on air Ρένα Δούρου: Ανοικτό αν θα είναι υποψήφια για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ Το Τραγούδι της Ημέρας: Street Of Dreams Στον “αέρα” 70.000 δικαιούχοι δράσης – Σε κίνδυνο η αποτελεσματικότητα της θεραπείας τους
Efsyn.gr

Το Τραγούδι της Ημέρας: Street Of Dreams

Την περασμένη Τρίτη κυκλοφόρησε το τραγούδι που προλογίζει το επικείμενο νέο άλμπουμ των U2 -το πρώτο τους έπειτα από 9 χρόνια-, για το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία κυκλοφορίας και ο τίτλος του. Βέβαια αν σκεφτούμε ότι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο συμπληρώνονται 50 χρόνια από τη δημιουργία του συγκροτήματος, φαίνεται πολύ πιθανό να θελήσουν η καινούργια δουλειά τους να συνδεθεί με αυτή την επέτειο.
Το μουσικό βίντεο του «Street of Dreams», που σκηνοθέτησαν οι Cliqua, γυρίστηκε τον Μάιο που μας πέρασε στην Πόλη του Μεξικού, όπου το συγκρότημα παρευρέθηκε για το Street Child World Cup 2026. Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες συγκεντρώθηκε πλήθος θαυμαστών τους. Μια ξαφνική καταιγίδα προκάλεσε βλάβη στη γεννήτρια που χρησιμοποιούσαν και έτσι μια οικογένεια της περιοχής άνοιξε το σπίτι της στους Bono, The Edge, Adam Clayton, Larry Mullen Jr., ώστε να συνεχιστούν τα γυρίσματα από το μπαλκόνι του.
Την παραγωγή του τραγουδιού, ο ήχος του οποίου είναι αυτός που χαρακτηρίζει τους U2 χωρίς περαιτέρω «εκπλήξεις», έχει κάνει ο Jacknife Lee.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...