Τελευταία νέα
Πολάκης κατά Θεμιστοκλέους: Οι ενεργειακές αναβαθμίσεις ήταν σοβαντίσματα με υπερτιμολόγηση στο πενταπλάσιο Φωτιά στα Γρεβενά σε δασική έκταση – Επιχειρούν εναέρια μέσα Nordic Monitor: Στο στόχαστρο της Τουρκίας η Ελλάδα και το Ισραήλ – Προετοιμάζεται για «κρίση, ένταση και πόλεμο» Βάρκα με 42 μετανάστες εντοπίστηκε στους Καλούς Λιμένες Χανίων – Περισυνελέγησαν από το Λιμενικό Γυναικοκτονία στη Ροδόπη: Τη μαχαίρωσε και μετά προσπάθησε να αυτοκτονήσει πίνοντας πετρέλαιο Αυτοκτονία κρατούμενου στο ΑΤ Χανίων – Κρεμάστηκε φτιάχνοντας θηλιά με τα ρούχα του Φονικές πλημμύρες στο Νεπάλ: Τουλάχιστον 9 νεκροί, εκατοντάδες αγνοούμενοι – Εξαφανίστηκαν ολόκληρα χωριά Φαίη Σκορδά: Επιστρέφει και επίσημα στον ΑΝΤ1 – Η ανακοίνωση του σταθμού Η METLEN διευρύνει το ευρωπαϊκό της αποτύπωμα στην αποθήκευση ενέργειας μέσω μπαταριών Το Anadolu δημοσίευσε χάρτη των δύο τουρκικών θαλάσσιων πάρκων σε Β. Αιγαίο και Καστελόριζο Γεωργιάδης: Ασθενής άφησε με διαθήκη στο υπουργείο Υγείας μια προβλήτα στις ΗΠΑ – Τεράστια η ακίνητη περιουσία Συντάξεις χηρείας: Σφοδρή επίθεση της ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση: «Μόλις 8.552 οι ωφελούμενοι»
Pitsirikos.net

Το #MeToo, οι ‘”φεμινιστές” βιαστές γενοκτόνοι υποστηρικτές της LGBTQI+ κοινότητας, και οι αυvάνες ματάκηδες

Φίλε μου Πιτσιρίκο, Ο βιασμός και βασανισμός των ακτιβιστών ανθρωπιστικής βοήθειας της νηοπομπής Global Sumud Flotilla, πέρασε λίγο ντούκου από μπροστά μας, και μετά πλάκωσε ο υπόλοιπος χυλός της επικαιρότητας και της καθημερινότητας μας. Μπροστά σε αυτά που γίνονται, και έχουν γίνει πρόσφατα, θα μου πεις, και θα έχεις δίκιο. Ο βασανισμός Δυτικών λευκών, για […] Διάβασε τη συνέχεια
The post Το #MeToo, οι ‘”φεμινιστές” βιαστές γενοκτόνοι υποστηρικτές της LGBTQI+ κοινότητας, και οι αυvάνες ματάκηδες first appeared on πιτσιρίκος.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...