Τελευταία νέα
Το «ευχαριστώ» του Αντόνιο Κόστα για την παραχώρηση του ελληνικού πρωθυπουργικού αεροσκάφους που τον μετέφερε στον Περσικό Στο ΔΝΤ ο Πιερρακάκης: «Ανθεκτικότερη η Ευρώπη, αλλά παραμένει ευάλωτη στα ενεργειακά σοκ» Ευτύχης Αρχοντάκης: Ο Χανιώτης γιατρός που χειρούργησε τον Γιώργο Μυλωνάκη είναι «σωτήρας» πολλών ασθενών Επικοινωνία Μητσοτάκη με Νετανιάχου και Αούν Ο Ν.Ανδρουλάκης στο εναρκτήριο συνέδριο Global Progressive Mobilization στη Βαρκελώνη Τηλεφωνικές επικοινωνίες Μητσοτάκη με Νετανιάχου και Αούν Ο Μητσοτάκης μίλησε με τον Νετανιάχου και με τον Πρόεδρο του Λιβάνου: Σημαντικό να διατηρηθεί η εκεχειρία Πιερρακάκης στους G7: Αν η ενέργεια αποτελεί τον σημερινό περιορισμό, η τεχνητή νοημοσύνη είναι ο πολλαπλασιαστής του αύριο Λιάνα Κανέλλη για Γιώργο Μυλωνάκη: Καταλαβαίνω τι είναι να «σκάει» κανείς από προσωπικές επιθέσεις Σε τηλεδιάσκεψη ηγετών για τα social και τους ανήλικους συμμετείχε ο Κ. Μητσοτάκης Πρέπει να φύγει ο διαπλεκόμενος πρωθυπουργός – Πυρ ομαδόν κατά Μητσοτάκη ΥΠΑΑΤ: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 8 εκατ. ευρώ σε τυροκομικές επιχειρήσεις στη Λέσβο λόγω αφθώδους πυρετού
Goalpost.gr

Τραγωδία στον Βόλο: Νεκρές από έκρηξη σε σπίτι δύο γυναίκες – Σε κρίσιμη κατάσταση 39χρονος (pics)

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου, μετά από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, με τραγικό απολογισμό δύο νεκρές γυναίκες και έναν τραυματία, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το THENEWSPAPER.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00, όταν μια δυνατή έκρηξη αναστάτωσε τη γειτονιά, προκαλώντας πανικό στους κατοίκους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από την έκρηξη έχασαν τη ζωή τους δύο γυναίκες ηλικίας περίπου 88 και 66 ετών, οι οποίες φέρεται να ήταν μητέρα και κόρη.
Παράλληλα, ένα ακόμη άτομο μικρότερης ηλικίας -39 ετών- έχει τραυματιστεί και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
ADVERTISING
 
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, καθώς και πληρώματα του ΕΚΑΒ, προκειμένου να συνδράμουν στην επιχείρηση απεγκλωβισμού και παροχής βοήθειας.
Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για έκρηξη, πιθανόν από σόμπα χαλαζία, ωστόσο τα ακριβή αίτια διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.
ADVERTISING
Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ η τραγωδία έχει βυθίσει στο πένθος την τοπική κοινωνία, ανήμερα της εθνικής επετείου.
Σε κρίσιμη κατάσταση ένας άνδρας 39 ετών
Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του τραυματία από τη φονική έκρηξη που σημειώθηκε ανήμερα της 25ης Μαρτίου στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής στον Βόλο, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.
Πρόκειται για άνδρα περίπου 39 ετών, ο οποίος υπέστη εκτεταμένα εγκαύματα από την έκρηξη και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Βόλου. Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, η κατάστασή του χαρακτηρίζεται εξαιρετικά σοβαρή, με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη σταθεροποίησή του.
Ο 39χρονος φέρει βαριά τραύματα, κυρίως από τη φωτιά που προκλήθηκε μετά την έκρηξη, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο διακομιδής του σε εξειδικευμένο κέντρο εγκαυμάτων, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες.
ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Το άρθρο Τραγωδία στον Βόλο: Νεκρές από έκρηξη σε σπίτι δύο γυναίκες – Σε κρίσιμη κατάσταση 39χρονος (pics) εμφανίστηκε πρώτα στο Goalpost.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...