Τελευταία νέα
Μακάριος Λαζαρίδης: Το retweet που «στέλνει» τη Ντόρα Μπακογιάννη για σοκολατάκια μετά την παραίτησή του Παρασκήνιο: Πώς φθάσαμε στην παραίτηση Λαζαρίδη-Το βαρύ κλίμα, η παρέμβαση Μπακογιάννη και το καθοριστικό τηλεφώνημα ΣΥΡΙΖΑ: Ζητεί παραίτηση Γεωργιάδη Αντιπολίτευση: Υποκριτική η παραίτηση Λαζαρίδη – Να παραιτηθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη Βελόπουλος: ”Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί την υπόθεση Λαζαρίδη για αλλαγή ατζέντας και αποπροσανατολισμό από τα μεγάλα προβλήματα” Γεωργιάδης-Υπόθεση Μυρτούς: «ΕΔΕ για την συκοφάντηση του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς» Το κυβερνητικό μπούλινγκ στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία με πολιορκητικό κριό τον Αδωνι Γεωργιάδη Αποκλείει ο Τσίπρας προεκλογική συνεργασία µε άλλα κόµµατα ΣΥΡΙΖΑ κατά Γεωργιάδη: “Άριστος στην προπαγάνδα” – Αίτημα αποπομπής από κυβέρνηση και ΝΔ Δημοσκόπηση: Ο Μακάριος Λαζαρίδης κόστισε 2% στη Νέα Δημοκρατία Εκλογές: “Βουτιά” 5 εκατοστιαίες μονάδες για τη ΝΔ Στη Βαρκελώνη ο Νίκος Ανδρουλάκης – Η selfie με τον Πέδρο Σάντσεθ
Goalpost.gr

Τραγωδία στον Βόλο: Νεκρές από έκρηξη φιάλης υγραερίου δύο γυναίκες – Σε κρίσιμη κατάσταση 39χρονος (pics)

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου, μετά από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, με τραγικό απολογισμό δύο νεκρές γυναίκες και έναν τραυματία, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το THENEWSPAPER.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00, όταν μια δυνατή έκρηξη αναστάτωσε τη γειτονιά, προκαλώντας πανικό στους κατοίκους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από την έκρηξη έχασαν τη ζωή τους δύο γυναίκες ηλικίας περίπου 80 και 60 ετών, οι οποίες φέρεται να ήταν μητέρα και κόρη. Σοβαρά τραυματίας με εγκαύματα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Βόλου ένας 39χρονος.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, καθώς και πληρώματα του ΕΚΑΒ, προκειμένου να συνδράμουν στην επιχείρηση απεγκλωβισμού και παροχής βοήθειας.
Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για έκρηξη φιάλης υγραερίου, πιθανόν από σόμπα, ωστόσο τα ακριβή αίτια διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.
Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ η τραγωδία έχει βυθίσει στο πένθος την τοπική κοινωνία, ανήμερα της εθνικής επετείου.
Σε κρίσιμη κατάσταση ένας άνδρας 39 ετών
Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του τραυματία από τη φονική έκρηξη που σημειώθηκε ανήμερα της 25ης Μαρτίου στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής στον Βόλο, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.
Πρόκειται για άνδρα περίπου 39 ετών, ο οποίος υπέστη εκτεταμένα εγκαύματα από την έκρηξη και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Βόλου. Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, η κατάστασή του χαρακτηρίζεται εξαιρετικά σοβαρή, με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη σταθεροποίησή του.
Ο 39χρονος φέρει βαριά τραύματα, κυρίως από τη φωτιά που προκλήθηκε μετά την έκρηξη, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο διακομιδής του σε εξειδικευμένο κέντρο εγκαυμάτων, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες.
ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Το άρθρο Τραγωδία στον Βόλο: Νεκρές από έκρηξη φιάλης υγραερίου δύο γυναίκες – Σε κρίσιμη κατάσταση 39χρονος (pics) εμφανίστηκε πρώτα στο Goalpost.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...