Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα Πέμπτη απόγευμα στο Αίγιο Αχαΐας, με έναν οδηγό λεωφορείου να παθαίνει ανακοπή καρδιάς την ώρα που οδηγούσε χάνοντας τελικά τη ζωή του, και το λεωφορείο να συνεχίζει ακυβέρνητο την πορεία του για αρκετά μέτρα, και να προκαλεί υλικές ζημιές.
aigiovoice.gr
Όπως μετέδωσε το aigiovoice.gr, ο οδηγός υπέστη το καρδιακό επεισόδιο την ώρα που βρισκόταν εν κινήσει στο κέντρο και συγκεκριμένα στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο ύψος της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Αιγίου.
Ο οδηγός έχασε τις αισθήσεις του και το λεωφορείο ακολούθησε ακυβέρνητο την ξέφρενη πορεία του, δημιουργώντας κινδύνους για επιβάτες, πεζούς και άλλους οδηγούς και προκαλώντας ζημιές σε παρακείμενα οχήματα.
Αφού το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε, στο σημείο επικράτησε αναστάτωση και κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες κατέβαλαν επίμονες προσπάθειες για να επαναφέρουν τον οδηγό, χωρίς αποτέλεσμα.
Κατόπιν άνδρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Διαβάστε περισσότερα
Efsyn.gr
