Τελευταία νέα
Τραμπ: «Στημένες» οι προεδρικές εκλογές στη Βραζιλία Ρούμπιο: Οι ΗΠΑ είχαν προετοιμάσει το έδαφος για να επιστρέψει η Ματσάδο στη Βενεζουέλα Χρυσή Μπάλα: Τρίτωσε το… καλό για τον Γιαμάλ – Πήρε ξανά το βραβείο για του κορυφαίου νέου παίκτη της χρονιάς Η Ιορδανία εξαπέλυσε αεροπορικές επιθέσεις στη νότια Συρία – Αφορμή η επίθεση στην ελληνορθόδοξη εκκλησία Όλγα Κεφαλογιάννη: “Η Κρήτη έχει τις προδιαγραφές για να γίνει προορισμός για 12 μήνες το χρόνο” Κεραμέως για Pizza Fan: Στήριξη στους εργαζόμενους ΗΠΑ: Εκλογές στην εποχή του AI – Οι υποψήφιοι προσαρμόζουν την καμπάνια τους ώστε να τους προτιμούν τα chatbots ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Μπεκίρης έφυγε αλλά η ευθύνη της επιλογής του ανήκει στον Μητσοτάκη – Ας δώσει εκείνος απαντήσεις, αν μπορεί» Pizza Fan: Ελεύθεροι με όρους οι πρώτοι πέντε απολογούμενοι – Ανάμεσά τους ο προγραμματιστής του «αμαρτωλού» λογισμικού «Ρίχνει καρέκλες» σε όλη τη χώρα – Πού σημειώθηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής, ποιες περιοχές παίρνουν σειρά Βάσω Τσαρούχα: Γιατί τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό με «βραχιολάκι» και δεν προφυλακίστηκε ΕΕ και πέντε χώρες κατέθεσαν δήλωση στον ΟΗΕ: «Άκυρο το τουρκολιβυκό μνημόνιο»
Efsyn.gr

Τροχαίο ατύχημα στη Θεσσαλονίκη: Μια ανήλικη σε κρίσιμη κατάσταση

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό μιας ανήλικης.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, λίγο μετά τις 12:00 απορριμματοφόρο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, υπό συνθήκες που μέχρι στιγμής παραμένουν αδιευκρίνιστες.
Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές
Το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος της εξόδου προς Νεάπολη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τα ανατολικά.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά η ανήλικη συνεπιβάτιδα της μοτοσικλέτας, η οποία διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο εφημερεύον νοσοκομείο. Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...