Τον αποτροπιασμό του για την τριπλή εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη με στόχο τα τρία στελέχη της ΝΔ και τις οικογένειές τους, εξέφρασε το πρωί της Τετάρτης (1/7) ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Κώστας Τσουκαλάς, στο πλαίσιο της εν εξελίξει συνέντευξης Τύπου του κόμματος για το Ταμείο Ανάκαμψης.
► «Ήθελαν να τους σκοτώσουν» – Ξέσπασμα Μαρινάκη για τις επιθέσεις με γκαζάκια σε στελέχη της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη
Ο κ. Τσουκαλάς σημείωσε ότι πρόκειται για ένα περιστατικό που δεν έχει θέση στη δημοκρατία, εκφράζοντας τη «σαφή και κατηγορηματική και απερίφραστη» καταδίκη του ΠΑΣΟΚ. Ταυτόχρονα, δήλωσε την στήριξή του στις οικογένειες των στελεχών της ΝΔ, αναφέροντας: «Δεν χωράει η βία στη δημοκρατία», τονίζοντας ότι απαιτείται να γίνουν οι ενέργειες για να συλληφθούν οι υπεύθυνοι για «αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα».
► Αναστασιάδης για την επίθεση στο σπίτι του: Κάμερα κατέγραψε το άτομο που άφησε τα γκαζάκια
Η καταδίκη των επιθέσεων από τον κ. Τσουκαλά παραμένει αυστηρή, καθώς υπογραμμίζει ότι η βία είναι πάντα ένα πλήγμα για τη δημοκρατία. Φυσικά, η επόμενη ενέργεια θα είναι η αναζήτηση και η σύλληψη όσων σχεδίασαν αυτές τις επιθέσεις.
► «Πλήγμα για τη Δημοκρατία» – Πρώτη αντίδραση του Ζ. Ιωακείμοβιτς για την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του
The post Τσουκαλάς για τα γκαζάκια σε στελέχη ΝΔ: Αποτρόπαιο έγκλημα, η βία δεν έχει θέση στη δημοκρατία appeared first on The Indicator.
Διαβάστε περισσότερα
Indicator.gr
