Τελευταία νέα
Ο Άδωνις θέλει και… τέταρτη τετραετία Μητσοτάκη Είναι κοστολογημένη η ομιλία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ; Φουρνά Ευρυτανίας: «Φεύγουμε γιατί το παιδί μας δέχθηκε bullying – Ζούσαμε σε σπίτι με ποντίκια» Οπορτουνιστής πλήρους απασχόλησης Ορόσημο για τη ΝΔ η φετινή ΔΕΘ: Που ποντάρει το Μέγαρο Μαξίμου και ποιοι οι «κερδισμένοι» των μέτρων που θα ανακοινωθούν Γιατί το Μαξίμου αλλάζει τακτική απέναντι στον Αντώνη Σαμαρά-Μετωπική και με ΠΑΣΟΚ-ΕΛ.Α.Σ Ο πληθωρισμός πήρε… φόρα τον Αύγουστο Καιρός: Εκρηκτικό «κοκτέιλ» ζέστης με βροχές, καταιγίδες και αφρικανική σκόνη – Οι περιοχές που θα πληγούν Απόστολος Πόντας: Η υπόθεση των υποκλοπών ενηλικιώθηκε με τη μήνυση του Παπαδόπουλου της ΕΥΠ – Βεβαιωμένη κατασκοπεία και απειλή ασφάλειας Βουλή: Ψηφοφορία για την Ακρίτα- Σύγκρουση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ με… “επίκληση” στον Γεραπετρίτη Νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας μετά την επίθεση με drone στη Λειψία – «Δεν είμαστε σε πόλεμο», λέει η Γερμανία Μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό ο Ουναΐ
Efsyn.gr

Τσουκαλάς: «Ο κ. Φλωρίδης παγιδεύτηκε στο ίδιο του το ψέμα»

«Ο κ. Φλωρίδης, με περισπούδαστο ύφος, απηύθυνε ειρωνείες περί “φωστήρων”», σχολίασε ο Κώστας Τσουκαλάς σχολιάζοντας την ομιλία του υπ. Δικαιοσύνης.
Πρόσθεσε πως «ως γνήσιος φωστήρας ο ίδιος δήλωσε πως οι κοινοί στόχοι ΕΥΠ – Predator ήταν 11, ενώ όπως έχει προκύψει από την απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου ήταν 27».
Ο κ. Τσουκαλάς σημείωσε ακόμη πώς ο υπουργός Δικαιοσύνης για να καλύψει τις ευθύνες της κυβέρνησης την οποία εκπροσωπεί, επιστράτευσε μια σοφιστεία ότι δήθεν δεν είχε λόγο η κυβέρνηση να παρακολουθεί μέσω Predator γιατί μπορούσε να παρακολουθεί μέσω ΕΥΠ.
«Πάλι αδιάβαστος. Στις περισσότερες περιπτώσεις η έναρξη παρακολούθησης από τη μια πηγή ξεκινά ακριβώς όταν τελειώνει από την άλλη. Δεν γνωρίζει ο υπουργός ότι η παρακολούθηση μέσω ΕΥΠ δίνει πρόσβαση μόνο σε συμβατικές συνομιλίες, ενώ η παγίδευση μέσω Predator δίνει πρόσβαση σε όλες τις κρυπτογραφημένες εφαρμογές, την κάμερα, το μικρόφωνο και τις φωτογραφίες του κινητού τηλεφώνου;», παρατήρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και τόνισε πως «παγιδεύτηκε ο Υπουργός Δικαιοσύνης στο ίδιο του το ψέμα».
Πρόσθεσε ότι είναι λυπηρό που «ο υπουργός Δικαιοσύνης διαθέτει εαυτόν ως όργανο παραπληροφόρησης».

Διαβάστε περισσότερα