Τελευταία νέα
«Καρφιά» Βορίδη κατά Σαμαρά: «Ο Καραμανλής λέει τη γνώμη του και δεν έχει ξεπεράσει το όριο» Θ. Πλεύρης: Στο επίκεντρο η λειτουργία της δομής και η εφαρμογή του νέου ευρωπαϊκού Συμφώνου για τη Μετανάστευση Φονική επιδημία ιλαράς στο Μπαγκλαντές: Τουλάχιστον 1.200 νεκροί από τον Μάρτιο Αποστολάκη για μείωση τραπεζικών καταστημάτων και ΑΤΜ: «Η κυβέρνηση ευθύνεται αποκλειστικά – Άκουσα ευχολόγια» Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Κορωπί λόγω εργασιών   Κουφονικολάκου: «Ρεκόρ διαφθοράς» από την κυβέρνηση – «Δεν λειτούργησαν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί» Απολιγνιτοποίηση στη Δυτική Μακεδονία: Διαμαρτυρίες για άδικο κόστος θέρμανσης Δούρου: Σερβία και Βραζιλία δείχνουν το δρόμο για να ηττηθεί η ΝΔ Πέθανε η δημοσιογράφος της «Απογευματινής» και του «Ελεύθερου Τύπου», Λίλιαν Παπακώστα ΕΟΚ: Τον Δεκέμβριο οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης μετά το τελεσίγραφο Βρούτση Σεισμός 4,1 Ρίχτερ στην Κρήτη – Έγινε αισθητός στην Ιεράπετρα «Χωριάτικο»: Συνελήφθη ο πρώην συνδικαλιστής της ΓΕΝΟΠ Ρίζος Ρίζος – Στενός συνεργάτης του ιδιοκτήτη
Efsyn.gr

Τσουκαλάς: Ο Μαρινάκης διολισθαίνει σε επικίνδυνη λογική – Η κυβέρνηση έχει χάσει τη μπάλα

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διολισθαίνει σε επικίνδυνη λογική. Αντί να δώσει καθαρές απαντήσεις για σειρά θεμάτων στην εξωτερική μας πολιτική και τους χειρισμούς της κυβέρνησης σε αυτά, απέδωσε μικροψυχία, μιζέρια και αντιπατριωτική στάση σε όποιον θέτει ερωτήματα», σχολιάζει ο Κώστας Τσουκαλάς σε απάντησή του για τις δηλώσεις του Παύλου Μαρινάκη.
→Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών κατηγόρησε την αντιπολίτευση για μικροψυχία, σημειώνοντας πως είναι «γνωστή τακτική της αντιπολίτευσης και κάποιων μέσων όταν ξεσπάει μια υπόθεση να προσπαθούν να της προσδώσουν πολιτικά χαρακτηριστικά».
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ προσθέτει ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «έφτασε στο σημείο να πει πως η αντιπολίτευση δικαιολογεί την πολιτική της παρουσία βλέποντας ήττες», για να σχολιάσει: «Μάλλον παραλήπτες της μομφής είναι ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής, ο πρώην υπουργός Μετανάστευσης Δημήτρης Καιρίδης που έκανε λόγο για πολιτική ήττα με την επικύρωση του παράνομου τουρκολιβυκού μνημονίου, ο πρώην υφυπουργός Παιδείας ‘Αγγελος Συρίγος που δήλωσε πως η κυβέρνηση υποχώρησε δύο φορές στην Κάσο αλλά και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Καλογερόπουλος με τη γλαφυρή περιγραφή της αναποτελεσματικότητας των διπλωματικών κινήσεων της κυβέρνησης».
Ο κ. Τσουκαλάς σχολιάζει επίσης ότι «ο κ. Μαρινάκης εγκάλεσε μάλιστα το ΠΑΣΟΚ γιατί με ανακοίνωσή του στηλίτευσε την πρώτη δήλωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ όπου παρέπεμπε ευθέως σε “διμερή επίλυση με καλή πίστη”, και την ίδια στιγμή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χειροκρότησε την αναδίπλωση του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών σε χθεσινή του ανακοίνωση».
Σημειώνει ότι «αντί να αναγνωρίσει την πατριωτική στάση του ΠΑΣΟΚ, προσπαθεί να διχάσει τους Έλληνες» και ότι «είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση έχει χάσει τη μπάλα».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...