Τελευταία νέα
ΑΕΚ: Λευκή ισοπαλία κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας – Στη Νέα Φιλαδέλφεια θα κριθεί η πρόκριση Η Λιβερία συνδράμει την ακροδεξιά πολιτική του Τραμπ: Θα δεχθεί έως 1.200 μετανάστες που απελαύνονται από τις ΗΠΑ Οι ΗΠΑ κλιμακώνουν τον πόλεμο κατά του ΔΠΔ: Επέβαλαν κυρώσεις στην πρόεδρο του Δικαστηρίου και σε ανώτερο λειτουργό Λέσβος: Διασώθηκαν πέντε άτομα μετά τη βύθιση ερασιτεχνικού σκάφους Δούρου-Παππάς-Πολάκης κοντά στην επανένωση με τους kasselistas! Τουρκοκύπριος πρώην ευρωβουλευτής ζητά συγγνώμη για τις δολοφονίες Ισαάκ και Σολωμού – Τι απαντά η κόρη του Ισαάκ Μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο Συμφώνησαν Μπαρτσελόνα με Ρόδρι, ολοκληρώθηκε η πιο μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού Το νέο «ναυάγιο» μεταξύ ΗΠΑ – Ιράν και οι απειλές του Τραμπ στο Ομάν έφεραν άλμα στις τιμές του πετρελαίου ”Καραγκιοζιλίκια” και για τα ”σκουπίδια” οι ανακοινώσεις κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για τα παράνομα ”θαλάσσια πάρκα” της Τουρκίας Κύπρος: Πνίγηκε 27χρονος στη Λεμεσό – Έπεσε από καταμαράν στη θάλασσα για να βρει το κινητό του «Βόμβα» Washington Post: Το Πεντάγωνο εξετάζει μείωση της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στον Κόλπο
Filathlos.gr

Τόσα εκατομμύρια έχει αποδεσμεύσει στο μπάτζετ του ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός, μετά από μια σεζόν στην οποία κατέκτησε την EuroLeague και το πρωτάθλημα, πλέον κοιτάζει την επόμενη μέρα του, στην οποία το ρόστερ θα έχει σαφώς πολλές αλλαγές.
Ήδη η ομάδα του Πειραιά έχει προχωρήσει σε αρκετές αποδεσμεύσεις παικτών, ενώ αναμένονται κι άλλες, ενώ υπάρχουν και ερωτηματικά αναφορικά με κάποια από τα συμβόλαια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.
Υπάρχουν βέβαια και συμβόλαια που τελειώνουν του χρόνου, όπως του Τάιλερ Ντόρσεϊ και του Τόμας Γουόκαπ, αλλά είναι δεδομένο πως τη νέα σεζόν θα βρίσκονται στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό, οπότε πάμε στους… φευγάτους.
Ο Άλεκ Πίτερς, ο οποίος ανακοινώθηκε από το Μιλάνο, ήταν ο πρώτος που αποδεσμεύτηκε από την ομάδα του Πειραιά. Παράλληλα, ακολούθησαν ο Φρανκ Νιλικίνα που πάει στη Βιλερμπάν, ο Μουσταφά Φαλ που μετακόμισε στον Παναθηναϊκό και ο Σακίλ ΜακΚίσικ.
Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει και ο Μόντε Μόρις, η υπόθεση του Κόρι Τζόσεφ θα ξεκαθαρίσει αρχές Ιουλίου, ενώ ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης παίζει πολύ δυνατά για τον Άρη. Ο Κίναν Έβανς ακόμη είναι ένα ερωτηματικό, όμως, ακόμη και να μείνει οι απολαβές του σίγουρα θα είναι ΠΟΛΥ μικρότερες από το 1 εκατομμύριο που προέβλεπε το συμβόλαιό του για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.
Εάν και οι 8 προαναφερθέντες παίκτες αποχωρήσουν (κάποιοι το έκαναν ήδη), τότε ο Ολυμπιακός σε σχέση με το περσινό αγωνιστικό μπάτζετ του, είναι μείον 7 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που βέβαια δεν θα μείνει στα… ταμεία, καθώς θα δοθεί για άλλους παίκτες, όπως ο Ζαν Μοντέρο, ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ, αλλά και ο φόργουορντ που αναζητούν οι ερυθρόλευκοι.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...