«Τώρα Μιλάμε» είναι ο τίτλος της νέας σειράς ανοιχτών συναντήσεων της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης, που πραγματοποιούνται σε διάφορες περιοχές της χώρας, με στόχο την άμεση επαφή με τους πολίτες και την ανταλλαγή απόψεων για τα ζητήματα που τους απασχολούν.
Η πρωτοβουλία συνεχίζεται με σταθμούς σε πολλές πόλεις, όπου κάτοικοι και στελέχη συζητούν ισότιμα, δίνοντας έμφαση στον διάλογο και την καταγραφή των τοπικών αναγκών.
Στις 1 Ιουλίου, οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 19:30 στην Τρίπολη, στον χώρο «Σκακιέρα» στα Κλωνατζίδικα, με τη συμμετοχή της Εκπροσώπου Τύπου Θ. Κουφονικολάκου και του Τομεάρχη Δημόσιας Διοίκησης Γρηγόρη Θεοδωράκη. Στις 20:00, στον Βύρωνα, στη «Βύρωνος Πολιτεία» (Κωνσταντινουπόλεως 97), ο Γραμματέας της Συμπαράταξης Μ. Χατζηγιαννάκης θα συμμετάσχει σε ανοιχτή συζήτηση με τους πολίτες, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Νότιου Τομέα Αθήνας.
Η δράση συνεχίζεται στις 2 Ιουλίου, με εκδήλωση στις 19:00 στην Καλαμαριά, στο Θεατράκι Remezzo, όπου πολίτες της περιοχής θα συζητήσουν με τους Νεκταρία Αγγελάκη, Αντώνη Ελευθεριάδη, Άρη Στυλιανού και Μίλτο Τόσκα. Ακολουθεί στις 20:00 στην Αμαλιάδα, στο Θεατράκι Σκακιέρας, με τη συμμετοχή του Τομεάρχη Εργασίας Διονύση Τεμπονέρα και του Αναπληρωτή Τομεάρχη Υγείας Γιώργου Μπουλμπασάκου.
