Τελευταία νέα
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 15 Σεπτεμβρίου Θάνος Πλεύρης: Γνώριζα τον γιατρό του Γιώργου Μαζωνάκη από την περιπέτεια με την υγεία μου το 2016 Δημοσίευμα – πονοκέφαλος για Τραμπ: Ρώσος ολιγάρχης χρηματοδότησε τη γαμήλια δεξίωση του Τζούνιορ Καιρός: Ποιες περιοχές θα έχουν την περισσότερη βροχή την Τρίτη και την Τετάρτη – Η ανάρτηση Κολυδά  Γεωργιάδης – Πέτρος Παππάς: Σκληρή κόντρα στην εκπομπή του Ζαχαρού Θάνος Πλεύρης: Γνώριζα τον γιατρό του Μαζωνάκη – Τον είχα συμβουλευτεί το 2016 [βίντεο] Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρός 53χρονος που έπεσε στο κενό από διαμέρισμα πολυκατοικίας Κωνσταντοπούλου για Γιώργο Μαζωνάκη: Αποχαιρετίσαμε σήμερα έναν μεγάλο καλλιτέχνη Έξι μαρτυρίες για το ιατρείο που έπαθε ανακοπή ο Μαζωνάκης: Ο μετρητής «αύρας», ο «διαγνωστικός» μαγνήτης και οι κεφαλές σαμουράι Ουκρανία: Ο Ζελένσκι απέλυσε τον γενικό εισαγγελέα της χώρας για διαφθορά, ενώ είχε ήδη παραιτηθεί Γιατί η διαφήμιση της Σίντνεϊ Σουίνι εξόργισε γυναίκες αθλήτριες και ολυμπιονίκες: [βίντεο] ΠΑΣΟΚ κατά κυβέρνησης για το επίδομα ανεργίας: «Η αντικοινωνική κρυφή ατζέντα της ΝΔ αποκαλύφθηκε» – Πυρά Τσουκαλά σε Μαρινάκη και Βορίδη
Basket.gr

Υφαντοπούλου: «Ημασταν ενωμένες έως το τέλος, υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ μας» (pics)

Η Εθνική Νεανίδων πραγματοποίησε ένα ιδανικό ξεκίνημα στο Ευρωμπάσκετ U18 Β’ Κατηγορίας στην Τουλτσέα της Ρουμανίας, κερδίζοντας τη μεγάλη Βρετανία και βάζοντας ήδη τις βάσεις για μια ακόμη καλύτερη συνέχεια, με τις παίκτριες του Βασίλη Μασλαρινού να πορεύονται με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο μέλλον.

Οι διεθνείς μας επέστρεψαν από διψήφια διαφορά εναντίον τους και πήραν το αποτέλεσμα, που τους δίνει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για τη συνέχεια, που αύριο (1/8, 21:00) τις βρίσκει να αντιμετωπίζουν τη Βόρεια Μακεδονία.

«Μπορούμε και την πρωτιά στον όμιλο»

«Τέλος καλό, όλα καλά. Ηταν το πρώτο ματς και λογικό ήταν να έχουμε άγχος, αλλά ήμασταν ενωμένες, παίζαμε η μία για την άλλη έως το τέλος. Επιστρέψαμε από τη διαφορά 10 πόντων εναντίον μας και πήραμε το ματς με αποφασιστικότητα», αναφέρει η Κατερίνα Υφαντοπούλου.

Η Εθνική Νεανίδων έχει ταλέντο και αυτό θα φανεί με τον καιρό να περνά. «Όλες είμαστε ικανές να πρωταγωνιστήσουμε. Στο ματς αυτό ήταν η Ζορμπαλά, στο επόμενο θα είναι κάποια άλλη, όλες θέλουμε να πετύχουμε και εμπιστευόμαστε η μία την άλλη για να βγει μπροστά», σχολιάζει η διεθνής γκαρντ.

Η ίδια αναφέρθηκε και στη σημασία της νίκης στην πρεμιέρα, όπως και στο τι πρέπει να διορθωθεί. «Παίζαμε, όντως, με μια δυνατή αντίπαλο και φάνηκε, ότι πρέπει να αποβάλουμε το άγχος από πάνω μας. Υπάρχει εμπιστοσύνη και δεν υπάρχει λόγος να φοβόμαστε. Αν καταφέρουμε να διαχειριστούμε αυτό το κομμάτι, μπορούμε να βγούμε και πρώτες στον όμιλο», συμπληρώνει.
Το άρθρο Υφαντοπούλου: «Ημασταν ενωμένες έως το τέλος, υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ μας» (pics) εμφανίστηκε πρώτα στο Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...