Τελευταία νέα
Βρέθηκαν οι δράστες της Marfin; Μακάρι, αλλά… Φωτιά στο Σισμανόγλειο: Προφυλακιστέος ο 76χρονος – Λέει ξανά ότι άφησε τσιγάρο στο στρώμα Ανδρουλάκης: «Να μην επενδύσουν οι πολίτες σε πρόσωπα και συστήματα εξουσίας που τους πρόδωσαν επανειλημμένα» ΠΑΣΟΚ -Τσουκαλάς: Συμφωνεί ο Μητσοτάκης με όσα είπε ο δήμαρχος Άργους; Νεκρό ζευγάρι στον Πειραιά: Εξετάζεται το ενδεχόμενο ασφυξίας από μονοξείδιο του άνθρακα Ο Νικήτας Κακλαμάνης βλέπει εκλογές το Φθινόπωρο Νέο άλμα στην τιμή του πετρελαίου λόγω της εκρηκτικής κατάστασης στη Μέση Ανατολή Στα ύψη η ένταση στη Μέση Ανατολή: Αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν – Έκρηξη σε δεξαμενόπλοιο στα ανοικτά του Ομάν Ν. Κακλαμάνης: Πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο μπορεί να είναι η θεραπεία στην πολιτική τοξικότητα Δημοσκόπηση Data Consultants – Αχαΐα:  Η ΕΛ.Α.Σ. δεύτερη με 1,3% από τη ΝΔ – Σε πορεία ανατροπής Αποχώρησε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος Super League: «Ισοπαλία» για Μαρινάκη και Αλαφούζο – Νέο Δ.Σ. την Τετάρτη για την ανάδειξη του προέδρου 
Newsauto.gr

Φερστάπεν: Πανικός για το που θα συνεχίσει το 2027 ο Φερστάπεν!

Δεν υποχωρούν οι φήμες που θέλουν τον Μαξ να αποχωρεί από την Red Bull στο τέλος της σεζόν. Πιθανότερος προορισμός του η McLaren, ενώ παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχής του το 2027.

Σίγουρα δεν θα… βαρεθούμε αυτό το καλοκαίρι με τα μεταγραφικά της F1. Και αυτό επειδή εκείνα αφορούν στον κορυφαίο οδηγό του grid, Μαξ Φερστάπεν.

Οι φήμες που θέλουν τον Ολλανδό να αποχωρεί από την Red Bull στο τέλος του 2026 όχι μόνο δεν υποχωρούν αλλά πληθαίνουν. Και συνήθως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Ιδίως όταν μέσα στην φημολογία (η οποία συνήθως ξεκινάει από την άμεσα ενδιαφερόμενη πλευρά) υπάρχουν αιχμές εναντίον της τρέχουσας ομάδας.

Σήμερα η ολλανδική De Limburger η ηγεσία της Red Bull είναι εξοργισμένη με τον Φερστάπεν για δύο λόγους. Από τη μία η αυστριακή πλευρά έχει ενοχληθεί με τα πρόσφατα σχόλια του Ολλανδού για το μονοθέσιο. Το μεγαλύτερο αγκάθι στις σχέσεις των δύο πλευρών, όμως, φέρεται να είναι η άρνηση του Μαξ να δεσμευτεί με την ομάδα για το άμεσο μέλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μαρκ Μάτεσιτς (γιος του ιδρυτή της Red Bull, Ντίτριχ) έχει φτάσει σε σημείο να μην θέλει καν να μιλήσει άλλο με τον οδηγό του. Από την άλλη ο CEO της εταιρίας, Όλιβερ Μίτσλαφ παρουσιάζεται ως εκείνος που προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα.

McLaren ή αποχή!

Αργότερα εντός της ημέρας είχαμε σχετικό δημοσίευμα του γνωστού site, Planet F1. Σύμφωνα με αυτό η πλευρά του Φερστάπεν βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την McLaren και απομένουν μόνο τα τυπικά για να δώσουν τα χέρια. Παράλληλα ο Όσκαρ Πιάστρι φέρεται να είναι αποφασισμένος να φύγει από την McLaren για την Red Bull.

Ωστόσο σύμφωνα με το BBC οι ρήτρες αποδέσμευσης του Φερστάπεν θα ενεργοποιηθούν τον Οκτώβριο και όχι πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα. Πράγμα που σημαίνει ότι η όποια ανακοίνωση δεν μπορεί να γίνει άμεσα εκτός και αν συμφωνήσουν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές.

ATENÇÃO Segundo o jornalista @thomasmaheronf1, do site @Planet_F1, diversas fontes do paddock sugeriram que a McLaren e Max Verstappen estão na fase final de uma longa negociação para que o piloto holandês troque a Red Bull pela McLaren.Não há nada confirmado… pic.twitter.com/aNix1yrGXr— Blog Fórmula 1 (@blog_formula1) July 7, 2026

Επιπλεόν υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν την ομάδα Φερστάπεν να κάνει κρούση ακόμη και στην Ferrari! Η πλευρά Φερστάπεν αφήνει να εννοηθεί ότι ο Ολλανδός μπορεί να προτιμήσει ακόμη και έναν χρόνο αποχής το 2027 από το να οδηγήσει για την Red Bull!

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτή τη στιγμή τίποτε δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ή απολύτως σίγουρο εκτός κι αν ανακοινωθεί από επίσημα χείλη. Εντούτοις το όλο σκηνικό μοιάζει ως ο προσεισμός που έρχεται λόγω μεγάλου και έντονου παρασκηνιακού παιχνιδιού. Το τι θα φέρει ο επερχόμενος… σεισμός θα το μάθουμε, λογικά, πολύ σύντομα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡAF1 GP Μ. Βρετανίας: Εξιλέωση (+video)Φερστάπεν: Ετοιμάζεται να φύγει από την Red Bull; (+video)McLaren: Οι λόγοι των τελευταίων κακών εμφανίσεων

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...