Τελευταία νέα
Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη στο Μουσείο της Ακρόπολης για το δείπνο της UNESCO – Καλεσμένη και η Άννα Βίσση Champions League: Επίδειξη δύναμης από Μπάγερν, Γιουνάιτεντ και… την Κόμο του Δουβίκα FIFA: Παρά τον σάλο, ο Ινφαντίνο οδεύει προς επανεκλογή στην προεδρία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας To συλλυπητήριο μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για την απώλεια του Αλέκου Καλύβη Τουρκία: Φυλακή σε Βρετανό τουρίστα, που εκνευρίστηκε κι έφτυσε τη σημαία της χώρας Στην κορυφή της Super League ο Παναθηναϊκός με «τριάρα» και «3 στα 3» Σφοδρή κόντρα Σδούκου – Καραμέρου με αφορμή τις προσλήψεις αναπληρωτών: “Γιατί κοροϊδεύετε τον κόσμο;” Πέθανε ο Αλέκος Καλύβης, σημαντική μορφή της Αριστεράς και του συνδικαλιστικού κινήματος Δημοσκόπηση GPO: Ποιο κόμμα προκρίνουν οι πολίτες για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και της διαφθοράς Δάφνη: Σοβαρό λάθος σε βρεφονηπιακό σταθμό – Έβαλαν απορρυπαντικό στο φαγητό αντί για ξύδι ΔΕΘ 2026: Με μήνυμα για «κάθαρση και λογοδοσία» παρουσιάζει το πρόγραμμα της η Μαρία Καρυστιανού Έκρηξη Πολάκη για το θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη: «Δύο άσχετοι πουλούσαν μαγικά φίλτρα και ελιξήρια νεότητας»
Efsyn.gr

Φθιώτιδα: Καταγγελία για παρενόχληση ανηλίκων από μεθυσμένο – Έπεσαν στη θάλασσα για να γλιτώσουν 

Στη σύλληψη ενός 30χρονο ναυτικού προχώρησαν τη νύχτα της Παρασκευής οι αρχές στην παραλία Ράχες της Φθιώτιδας.
Σύμφωνα με την καταγγελία που μεταδίδει το lamiareport, ο νεαρός, σε κατάσταση μέθης, άφησε την παρέα του σε εστιατόριο της περιοχής και άρχισε να παρενοχλεί μια παρέα ανήλικων κοριτσιών.
Οι νεαρές προσπάθησαν να απομακρυνθούν και έφτασαν μέχρι την άκρη του προβλήτα, ενώ ο 30χρονος επέμενε να τις ενοχλεί.
Το αποτέλεσμα ήταν οι ανήλικες να πηδήξουν στο νερό για να γλιτώσουν.
Εκείνη τη στιγμή οι γονείς κάποιων κοριτσιών αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε και ειδοποίησαν τις Αρχές.
Ο άνδρας συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 337 Π.Κ. «Προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας» από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Στυλίδας.
Με τη συγκεκριμένη κατηγορία ο νεαρός Ινδός οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο όπου υποστήριξε ότι… δεν θυμόταν τίποτα από τις άσεμνες πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα, που είχε επιδοθεί λίγες ώρες νωρίτερα.
Κρίθηκε ένοχος και τού επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 23 μηνών, μέρος της οποίας θα εκτίσει, και στη συνέχεια θα απελαθεί από τη χώρα.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...