Τελευταία νέα
Κυρανάκης: Δεν πιστεύω ότι θα κάνει κόμμα ο Σαμαράς – Όποιος πήγε να διασπάσει τη ΝΔ, έχασε Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ καλωσόρισε τον Μάρκο Ρούμπιο στην Αθήνα: «Η σχέση ΗΠΑ και Ελλάδας δεν ήταν ποτέ ισχυρότερη» Nations League: Ασταμάτητη η Ισπανία, συνέχισε με τρίποντο στην Κροατία Αντώνης Σαμαράς: Νέα πυρά στην κυβέρνηση – Η απογοήτευση του ελληνικού λαού είναι και έμπρακτη και ορατή EuroCup: Με νίκη «πέρασε» από το Σεράγεβο ο ΠΑΟΚ Il Sole 24 Ore: Η Ελλάδα αρέσει στους Ιταλούς και για το φαγητό της – Η φέτα, το γιαούρτι, οι ελιές και ο μουσακάς Το… μπουκάλι νερό που γελοιοποίησε τον φιλόδοξο Μάρκο Ρούμπιο Πρόεδρος ΣΕΒ: Ικανοποιημένη η βιομηχανία από τα κυβερνητικά μέτρα – Προτάσεις για επιτάχυνση των επενδύσεων Αλέξης Τσίπρας: Τσίπρας: Η ΕΛ.Α.Σ. άλλαξε τους πολιτικούς συσχετισμούς – «Δεν ήρθαμε για μερικά έδρανα» Το μήνυμα του Μέσι πριν τον «τελευταίο χορό» με την εθνική Αργεντινής: «Η στιγμή έφτασε. Φεύγω με γαλήνη…» Μας τρέλανε η Μελέτη με τον εκβιαζόμενο επιχειρηματία – Σφοδρές αντιδράσεις από την αντιπολίτευση Φίλιππος Καμπούρης: Η καταγγελία της εργαζόμενης που τον «έκαψε» – Έπαιρνε 600 ευρώ τον μήνα, δήλωναν 20.000 ετησίως
Filathlos.gr

Φουλάρει για το νέο «Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός! – Επένδυση μαμούθ από Μαρινάκη

Ένα μεγάλο έργο πρόκειται να κάνει ο Ολυμπιακός, ώστε να μεταφερθεί σε νέο σπίτι. Νωρίτερα, έγινε το πρώτο βήμα για το νέο «Γ. Καραϊσκάκης», αφού εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο του Πειραιά το σχέδιο που παρουσίασαν οι τεχνικοί σύμβουλοι της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.
Αυτό που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον είναι ότι όπως διευκρινίστηκε στη συγκεκριμένη διαδικασία, δεν πρόκειται να ανακατασκευαστεί το φαληρικό γήπεδο, αλλά θα γκρεμιστεί και κατασκευαστεί εκ νέου!
Το έργο θα έχει διάρκεια 1,5 έτος με δύο μάξιμουμ, ενώ η χωρητικότητά του θα είναι 52 με 53 χιλιάδες θέσεις. Θα είναι διώροφο και θα έχει ασφαλώς σκέπαστρο.
Οι «ερυθρόλευκοι» επεσήμαναν εξάλλου ότι θα πρόκειται για μία επένδυση μίνιμουμ 250 εκατ. ευρώ και θα γίνει εξ ολοκλήρου από πόρους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία έκανε λόγο για ένα μεγαλειώδες έργο. Αυτό που έχει ζητηθεί από πλευράς Πειραιωτών είναι μία διαφοροποίηση στον καθορισμό των επιτρεπόμενων υψών.
Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, τόνισε σε ανάρτησή του ότι θα γίνει το πιο μεγάλο και σύγχρονο γήπεδο της χώρας, ενώ θα αναβαθμιστεί η είσοδος της πόλης.
Η παρουσίαση του έργου θα γίνει στο ευρύ κοινό από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...