Τελευταία νέα
ΠΑΣΟΚ για ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη: Επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος με νέες αυταπάτες – Ψαρεύει στα θολά νερά χωρίς πυξίδα Απάντηση ΕΛΑΣ για την κοστολόγηση του προγράμματος: «Ο λογαριασμός βγαίνει – Η κυβερνητική αριθμητική όχι» Θεσσαλονίκη: Αίτημα για 24ωρη λειτουργία του μετρό από στελέχη της ΟΝΝΕΔ στον Χρ. Δήμα ΥΠΟΙΚ για Τσίπρα: Χάσαμε τον λογαριασμό, μέτρα με ετήσιο κόστος περίπου 13 δισ. ευρώ Πηγές Υπουργείου Οικονομικών για Τσίπρα: Χάσαμε τον λογαριασμό – Μέτρα με ετήσιο κόστος 13 δισεκατομμύρια Υπουργείο Οικονομικών για Τσίπρα: Χάσαμε τον λογαριασμό – Μέτρα με ετήσιο κόστος 13 δισεκατομμύρια ΑΕΛ – Ολυμπιακός: Άνετη επικράτηση των ερυθρόλευκων στη Λάρισα ΠΑΣΟΚ κατά Τσίπρα: Οι πολίτες γνωρίζουν ποιος έχει πρόγραμμα και ποιος ψαρεύει στα θολά Οργή στο Αιγάλεω: Κάνουν έξωση σε οικογένεια λόγω πλειστηριασμού που δεν έπρεπε να γίνει ΙΚΥ: Εκατοντάδες υπότροφοι έναν χρόνο χωρίς πληρωμή Δύο συλλήψεις για τη φωτιά στον Μύτικα Θήβας – Ξεκίνησε από καθαρισμούς σε φωτοβολταϊκό πάρκο Μαρινάκης για Τσίπρα: “Τίναξε τη μπάνκα στον αέρα – Σερβίρει ξανά εύκολες λύσεις”
Efsyn.gr

Φρίκη στην Αχαΐα: Άνδρας σκότωσε σκύλο με κυνηγετική καραμπίνα – Συνελήφθη από τις αρχές

Αποτροπιασμό προκαλεί ένα περιστατικό ζωοκτονίας στο χωριό Πλανητερό της Αχαΐας (κοντά στα Καλάβρυτα), όπου ένας άνδρας φέρεται να θανάτωσε αδέσποτο σκύλο με πυροβολισμό.
Όπως μετέδωσε το kalavrytanews.com, ια την υπόθεση συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας ο άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ζωοκτονία.
Σύμφωνα με καταγγελία η οποία είχε προηγηθεί, είχε θανατώσει χθες το μεσημέρι τον σκύλο με χρήση κυνηγετικού όπλου και στη συνέχεια είχε διαφύγει με αυτοκίνητο.
Στο πλαίσιο της προανάκρισης ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία του κατηγορούμενου, ο οποίος προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα Κλειτορίας και συνελήφθη.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς στο αυτοκίνητό του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 22 φυσίγγια και 1 θήκη μεταφοράς κυνηγετικού όπλου, αλλά και 3 συνολικά κυνηγετικά όπλα, τα οποία φέρεται να κατείχε νόμιμα.
Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα Πρωτοδικών στα Καλάβρυτα.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...