Τελευταία νέα
ΕΒΕΑ: Θετικά αλλά ανεπαρκή τα μέτρα της κυβέρνησης για την επιχειρηματικότητα Ο Φραγκίσκος Κουτεντάκης στην «Εφ.Συν.»: Λιγότεροι φόροι για εργασία και οικογένεια Μέτρα Μητσοτάκη: Ατάκτως ερριμένα χωρίς κανένα σχέδιο κυβερνητικής πολιτικής Μητσοτάκης στο newsit.gr: «Η ΝΔ είναι μια φιλελεύθερη παράταξη – Δεν έχουμε δώσει πολιτικό οξυγόνο σε ακροδεξιά κόμματα να γιγαντωθούν» Κρήτη: Περισυλλογή 44 μεταναστών από λέμβο νοτιοανατολικά των Καλών Λιμένων H παραδοσιακή τέχνη του βοτσαλωτού «ξαναζωντανεύει» στα χωριά της Ρόδου [εικόνες] Live η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη Ολυμπιακός: Χειρουργήθηκε ο Ελ Κααμπί μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του Μητσοτάκης για Σαμαρά: «Θέλω να πιστεύω ότι θα σκεφτεί καλύτερα την υστεροφημία του» Μητσοτάκης για Σαμαρά: Κανένα περιθώριο συνεννόησης, διαθέτει τεχνογνωσία στο πώς να κάνει κακό στην παράταξη ΔΕΘ – Κυριάκος Μητσοτάκης: Λάθος μου ο ΟΠΕΚΕΠΕ, άλλο η αυτοκριτική και άλλο το αυτομαστίγωμα Καρπουχτσής: «Ο Μητσοτάκης προσπάθησε να αλλάξει το περιτύλιγμα, δεν άλλαξε όμως το μοντέλο»
Efsyn.gr

Φωτιά στην Περαία Θεσσαλονίκης, ήχησε το 112

Πυρκαγιά ξέσπασε σε αγροτική έκταση στην περιοχή Περαία της Θεσσαλονίκης.
Η περιοχή που εξελίσσεται η φωτιά έχει διάσπαρτες κατοικίες και για τον λόγο αυτό στάλθηκε μήνυμα προς τους κατοίκους, μέσω του 112, να βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Πάντως, η Πυροσβεστική δίνει ήδη βελτιωμένη εικόνα και σημειώνει ότι πλέον επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ νωρίτερα είχαν σπεύσει 32 πυροσβέστες με 1 πεζοπόρο τμήμα και 9 οχήματα (καθώς και ένα ελικόπτερο, το οποίο τελικά δεν επιχείρησε).

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...