Τελευταία νέα
Κουφονικολάκου της ΕΛ.Α.Σ κατά ΝΔ: «Εκβιάζονται» οι εργοδότες, εξαντλούνται οι εργαζόμενοι – Πυρά και για τη στεγαστική κρίση Άγγελος Κορωνιός: Από το παρκέ στην πολιτική σκηνή με την ΕΛΑΣ! Μάχη στις εταιρείες τηλεφωνίας για οπτικές ίνες, τιμές και ταχύτητες Πολωνία: Πληροφορίες για πιθανή επίθεση εναντίον του Ντόναλντ Τουσκ και του υπουργού Αμυνας Θεώνη Κουφονικολάκου: Αιχμές κατά Μελέτη και Μητσοτάκη για εργαζόμενους και στεγαστικό – «Και εις ανώτερα» Χίος: Βρέθηκαν 360 κιλά κάνναβης σε ιστιοφόρο – Δύο συλλήψεις [εικόνες-βίντεο] Νίκος Καρβέλας: Ελεγκτές της ΑΑΔΕ στο σπίτι του για φορολογικές εκκρεμότητες 850.000 ευρώ ΣΥΡΙΖΑ: «Η Ελλάδα του Μητσοτάκη υπάρχει μόνο στις εβδομαδιαίες αναρτήσεις του» Νέα Δημοκρατία: Ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας Θεσσαλονίκη: Δίωξη για κακούργημα στον 20χρονο για τον θάνατο της φίλης του μετά από χρήση ναρκωτικών Ζαχαριάδης κατά Μητσοτάκη: «Το πρόβλημα δεν είναι η δομή του μηνύματος, αλλά το περιεχόμενο» – Οι αιχμές για τις κυρώσεις στο ΔΠΔ και τη Γκράβα ΣΥΡΙΖΑ: Η Ελλάδα που περιγράφει ο κ. Μητσοτάκης υπάρχει μόνο στις εβδομαδιαίες αναρτήσεις του
Efsyn.gr

Φωτιά στη Σαλαμίνα: «Το μαγαζί θα το ξαναφτιάξουμε, το δάσος όμως δεν υπάρχει πια»

Σε εξέλιξη βρίσκονται από νωρίς το πρωί οι αυτοψίες στα καμένα σπίτια στη Σαλαμίνα από ειδικά κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την έκδοση των απαραίτητων βεβαιώσεων που θα επιτρέψουν στους πληγέντες να υποβάλουν αιτήσεις για την καταβολή των πρώτων οικονομικών ενισχύσεων.
Η αρχή των ελέγχων έγινε με καφετέρια που επλήγη από τη φωτιά και καταστράφηκε ολοσχερώς επί της Λεωφόρου Περιστερίων, καθώς η φωτιά έφτασε μέχρι τη θάλασσα.
Τα μέλη του κλιμακίου τράβηξαν φωτογραφίες με τις καταστροφές στο πλαίσιο ενός πρώτου μακροσκοπικού ελέγχου και κατέγραψαν αναλυτικά τις ζημιές που προκλήθηκαν.
Έντονα φορτισμένη η Λευκή Στεφανίδου Τσίκλου, μια από τις ιδιοκτήτριες του καταστήματος, αφού ευχαρίστησε την πυροσβεστική που κατάφερε να διασώσει το σπίτι της οικογένειας που βρισκόταν ακριβώς δίπλα, στάθηκε κυρίως στη μεγάλη περιβαλλοντική που καταστροφή που συνέβη, με τον δάσος και τις αναμνήσεις της να έχουν γίνει πια στάχτη.
«Βλέπαμε ένα πανέμορφο δάσος εδώ από πίσω που απλώνεται και παίζαμε από παιδάκια, όπως και τα παιδιά και τα εγγόνια μας, αλλά τώρα δυστυχώς αυτό το δάσος δεν υπάρχει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...