Τελευταία νέα
Δήμος Θερμαϊκού: Μάχη μέχρις εσχάτων για να σωθεί το Ακρωτήρι Μπόνι Τάιλερ: Η φωνή που σημάδεψε τους εφηβικούς μας έρωτες Πολάκης: «Ανίκανος ο Φάμελλος να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ – Πήγε το κόμμα στο 2%» Ανδρουλάκης: Αφήστε τα “λυπάμαι” και τα “θυμώνω” – Οι πολίτες χρειάζονται λύσεις για την ακρίβεια Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε μη αδειοδοτημένος χώρος για χειρουργικές επεμβάσεις σε ζώα – Συνελήφθη κτηνίατρος Μητσοτάκης Βουλή: Μείωση 10 λεπτών στη βενζίνη & 5 στο ντίζελ έως τέλος Αυγούστου Παραίτηση Καραμέρου από τον ΣΥΡΙΖΑ: Παρέδωσε κι επίσημα την έδρα για να ενταχθεί στην ΕΛΑΣ Μητσοτάκης: Μείωση 10 λεπτών στη βενζίνη, 5 λεπτών στο ντίζελ Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι συλλήψεις των δραστών για τη δολοφονία Νέστορα η μόνη απάντηση της δημοκρατίας απέναντι στη βία Παραιτήθηκε από το βουλευτικό αξίωμα ο Γιώργος Καραμέρος Άσυλο: Ανέτοιμοι να εφαρμόσουν τις διαδικασίες για το νέο Σύμφωνο Μουντιαλικός άσος έρχεται στον ΠΑΟΚ
Newsit.gr

Χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε ο Διονύσης Καλαματιανός από γραμματέας της ΚΟ και ο Λάμπρος Τσουκνίδα από διευθυντής της Αυγής

Μπαράζ παραιτήσεων στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς μετά την παραίτηση του Σωκράτη Φάμελλου, ο Διονύσης Καλαματιανός παραιτήθηκε από γραμματέας ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ο Λάμπρος Τσουκνίδας. 
Ο βουλευτής Ηλείας Διονύσης Καλαματιανός υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, γνωστοποιώντας την απόφασή του με επιστολή προς τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Όπως αναφέρει, σε επιστολή του η επιλογή του είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης.
«Με την παρούσα επιστολή σας υποβάλλω την παραίτησή μου από τα καθήκοντα του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Η απόφασή μου είναι συνειδητή και αποτέλεσμα ώριμης σκέψης», επισημαίνει.
Στην επιστολή του κάνει απολογισμό της θητείας του, σημειώνοντας ότι άσκησε τα καθήκοντά του με συνέπεια, επιδιώκοντας τη συνεργασία και την εύρυθμη λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
«Κατά τη διάρκεια της θητείας μου εργάστηκα με συνέπεια και απόλυτο σεβασμό σε εσάς και στους θεσμούς, επιδιώκοντας πάντοτε τη συνεννόηση και την αποτελεσματική λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη σας», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, ευχαριστεί τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, καθώς και τα στελέχη και τους συνεργάτες με τους οποίους συνεργάστηκε, τονίζοντας ότι η συμβολή τους ήταν πολύτιμη.
Κλείνοντας την επιστολή του, σημειώνει: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα και προσήλωση στις αρχές και τις αξίες μας».
Την παραίτησή του υπέβαλε και ο Λάμπρος Τσουκνίδας από τη θέση του διευθυντή της «Αυγής της Κυριακής».
Σε ανάρτησή του ανέφερε ότι είχε αναλάβει τη θέση έπειτα από πρόταση του Σωκράτη Φάμελλου και πως, μετά την παραίτηση του τελευταίου από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, θεωρεί ηθικά αυτονόητη την αποχώρησή του.
«Κλήθηκα να υπηρετήσω την ΑΥΓΗ της Κυριακής, από την τιμητική θέση του διευθυντή, από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σωκράτη Φάμελλο. Με την παραίτησή του από την προεδρία του κόμματος, θεωρώ ηθικά αυτονόητο να παραδώσω τη θέση», αναφέρει.
Παράλληλα, ευχαριστεί τον Σωκράτη Φάμελλο για την εμπιστοσύνη και εύχεται καλή συνέχεια στους συναδέλφους του, διευκρινίζοντας ότι θα εργαστεί κανονικά για την τρέχουσα κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας.
Όπως γνωστοποίησε στην ίδια ανάρτηση, η παραίτησή του υποβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στις 21:45.
To άρθρο Χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε ο Διονύσης Καλαματιανός από γραμματέας της ΚΟ και ο Λάμπρος Τσουκνίδα από διευθυντής της Αυγής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...