Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 22χρονου αλλοδαπού, τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από χθες στη θαλάσσια περιοχή του Τερσανά, στα Χωραφάκια Χανίων, καθώς εντοπίστηκε νεκρός από δύτη που συμμετείχε στην επιχείρηση.
Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο άτυχος νεαρός είχε μεταβεί στην παραλία του Τερσανά για να κολυμπήσει, ωστόσο, όταν καθυστέρησε να δώσει σημεία ζωής, ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό του.
Στην περιοχή επικρατούσαν δυτικοί άνεμοι έντασης 5 έως 6 μποφόρ, γεγονός που δυσχέραινε τις έρευνες στη θάλασσα.
Ιδιώτης δύτης εντόπισε το άψυχο σώμα του νεαρού
Στην επιχείρηση συμμετείχαν δύο πλοία του Λιμενικού Σώματος, ιδιωτικά σκάφη που πραγματοποίησαν έρευνες στη θαλάσσια περιοχή, καθώς και όχημα του Λιμενικού που ερευνούσε την ακτογραμμή από ξηράς. Σήμερα, στις προσπάθειες εντοπισμού του 22χρονου συμμετείχαν και δύτες.
Τελικά, ιδιώτης δύτης εντόπισε το άψυχο σώμα του νεαρού στην ίδια περιοχή. Η σορός περισυνελέγη από αλιευτικό σκάφος και μεταφέρθηκε στην ξηρά, βάζοντας τραγικό τέλος στις έρευνες για τον εντοπισμό του.
Διαβάστε περισσότερα
Efsyn.gr
