Τελευταία νέα
Χρυσώνουν το χάπι µε επικοινωνιακό σόου: Πώς το Antinero θα περιορίσει την εξάπλωση των πυρκαγιών Μακελειό σε σχολείο στην Ταϊλάνδη: Μαθητής άνοιξε πυρ σε σχολείο – Αναφορές για πολλούς νεκρούς [βίντεο] Καιρός: Ξεκινά σταδιακά η άνοδος της θερμοκρασίας, στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος – Επιμένουν τα μελτέμια Καιρός: Ξεκινά η σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας – Επιμένουν τα μελτέμια Χανιά: ΕΔΕ σε βάρος αστυνομικών για την υπόθεση της 75χρονης – Διέφυγε από το ΑΤ και εντοπίστηκε νεκρή Υπόθεση Marfin: Ενώπιον της Δικαιοσύνης η 46χρονη κατηγορούμενη – Τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψή της Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν εξετάζει σχέδιο για απαγόρευση διέλευσης πλοίων των ΗΠΑ και του Ισραήλ Φεστιβάλ Syros Healing Waves ΙΙ: Στην ουσία της θεραπείας Στα Χανιά για ολιγοήμερες διακοπές ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του Μαρέβα Μύκονος: Αστυνομικός συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση περιπολικού – Φέρεται να αρνήθηκε να ελεγχθεί από συναδέλφους του Ορθόδοξοι υπάρχουν και στα Βαλκάνια, κύριοι του ΥΠΕΞ! Εργατικό ατύχημα στη Ρόδο: Ναυτικός τραυματίστηκε κατά την πρόσδεση πλοίου
Tennis24.gr

«Χαρούμενος που επιστρέφω στο Εστορίλ για τελευταία φορά»

Ο Σταν Βαβρίνκα ετοιμάζεται να επιστρέψει αυτή την εβδομάδα στο ATP 250 του Εστορίλ, 13 χρόνια μετά την τελευταία του παρουσία στην πορτογαλική διοργάνωση, δηλώνοντας συγκινημένος που θα αγωνιστεί ξανά εκεί όπου είχε ζήσει μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της καριέρας του.
Ο 41χρονος Ελβετός, ο οποίος έχει ήδη ανακοινώσει πως το 2026 θα είναι η τελευταία σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας, αναφέρθηκε με νοσταλγία στην επιστροφή του στην Πορτογαλία.
«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην Πορτογαλία. Είχα έρθει εδώ πριν από αρκετά χρόνια και έχω εκπληκτικές αναμνήσεις, ιδιαίτερα από την κατάκτηση του τίτλου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ εδώ για μία τελευταία φορά φέτος», δήλωσε ο τρεις φορές πρωταθλητής Grand Slam.
Ο Βαβρίνκα στάθηκε και στη θερμή υποδοχή που συνεχίζει να γνωρίζει σε κάθε του εμφάνιση, τονίζοντας ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος της αποχαιρετιστήριας χρονιάς του.
«Ήμουν τυχερός που έζησα σπουδαία τουρνουά και υπέροχους αποχαιρετισμούς. Το σημαντικότερο για μένα είναι η αγάπη που λαμβάνω από τους φιλάθλους και η ατμόσφαιρα που νιώθω σε κάθε αγώνα που παίζω.»
Δεν βλέπει τον εαυτό του στην προπονητική
Ο Ελβετός ξεκαθάρισε επίσης ότι, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν σκέφτεται να ακολουθήσει καριέρα προπονητή μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής του πορείας.
«Δεν πιστεύω ότι θα γίνω προπονητής του χρόνου ή στο άμεσο μέλλον. Δεν είναι αυτό που θέλω να κάνω. Δεν θέλω να ταξιδεύω τόσο πολύ. Θέλω μια πιο ήρεμη ζωή, αλλά μακροπρόθεσμα θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον.»
Ο Βαβρίνκα επιστρέφει στο Εστορίλ έχοντας γράψει τη δική του ιστορία στο τουρνουά και θα επιδιώξει να χαρίσει ακόμη μία αξέχαστη εμφάνιση στους φίλους του πορτογαλικού κοινού, πριν ολοκληρώσει τη σπουδαία καριέρα του στο ATP Tour.
The post «Χαρούμενος που επιστρέφω στο Εστορίλ για τελευταία φορά» appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...