Τελευταία νέα
Σιμόπουλος σε Κωνσταντοπούλου για το «σας αρέσει από πάνω;»: «Αν το έλεγα εγώ, θα γινόταν της τρελής – Θα με λέγατε σεξιστή» Αποκολλήθηκε το ιστιοφόρο που προσάραξε στην Νίσυρο: Όλοι οι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους “Βόμβα” κατά Interview για δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε πριν… ολοκληρωθεί Αγλαΐα Παππά στην «Εφ.Συν.»: «Για να γκρεμίσεις έναν τοίχο, πρέπει πρώτα να ξέρεις πως χτίζεται» «Πρόκειται για κλοπή»: Ο Μόργκαν Φρίμαν παίρνει θέση για την αναπαραγωγή φωνής με τη χρήση AI «Ο Μαζωνάκης δεν είναι καλά»: Τι κατέθεσε νοσηλεύτρια για όσα έγιναν στο ιατρείο της Καρνεάδου Στην Αρχή Διαφάνειας στέλνει ο Γεωργιάδης τον Πατούλη για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες Μητσοτάκης σε Ασπρόπυργο: Συναντήσεις στο δημαρχείο & περιοδεία στην πόλη Πυροδότησε τη «βόμβα» ο Λεβαδειακός: Απέκτησε τον Ελνένι, πρώην παίκτη της Άρσεναλ Μετρό Θεσσαλονίκης: Η απόλυση, η στάση εργασίας και το φιάσκο στην Καλαμαριά Θεοδωράκης – ΕΛ.Α.Σ: «Γροθιά στο στομάχι» οι 400 φοιτητές που δεν πάνε στο Πανεπιστήμιο Πατρών λόγω κόστους – «Η κυβέρνηση τρέχει κατόπιν εορτής» Χατζηδάκης:Παρουσίασε το σχέδιο για μια Ευρώπη με λιγότερη γραφειοκρατία και περισσότερες επενδύσεις
Tennis24.gr

«Χαρούμενος που επιστρέφω στο Εστορίλ για τελευταία φορά»

Ο Σταν Βαβρίνκα ετοιμάζεται να επιστρέψει αυτή την εβδομάδα στο ATP 250 του Εστορίλ, 13 χρόνια μετά την τελευταία του παρουσία στην πορτογαλική διοργάνωση, δηλώνοντας συγκινημένος που θα αγωνιστεί ξανά εκεί όπου είχε ζήσει μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της καριέρας του.
Ο 41χρονος Ελβετός, ο οποίος έχει ήδη ανακοινώσει πως το 2026 θα είναι η τελευταία σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας, αναφέρθηκε με νοσταλγία στην επιστροφή του στην Πορτογαλία.
«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην Πορτογαλία. Είχα έρθει εδώ πριν από αρκετά χρόνια και έχω εκπληκτικές αναμνήσεις, ιδιαίτερα από την κατάκτηση του τίτλου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ εδώ για μία τελευταία φορά φέτος», δήλωσε ο τρεις φορές πρωταθλητής Grand Slam.
Ο Βαβρίνκα στάθηκε και στη θερμή υποδοχή που συνεχίζει να γνωρίζει σε κάθε του εμφάνιση, τονίζοντας ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος της αποχαιρετιστήριας χρονιάς του.
«Ήμουν τυχερός που έζησα σπουδαία τουρνουά και υπέροχους αποχαιρετισμούς. Το σημαντικότερο για μένα είναι η αγάπη που λαμβάνω από τους φιλάθλους και η ατμόσφαιρα που νιώθω σε κάθε αγώνα που παίζω.»
Δεν βλέπει τον εαυτό του στην προπονητική
Ο Ελβετός ξεκαθάρισε επίσης ότι, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν σκέφτεται να ακολουθήσει καριέρα προπονητή μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής του πορείας.
«Δεν πιστεύω ότι θα γίνω προπονητής του χρόνου ή στο άμεσο μέλλον. Δεν είναι αυτό που θέλω να κάνω. Δεν θέλω να ταξιδεύω τόσο πολύ. Θέλω μια πιο ήρεμη ζωή, αλλά μακροπρόθεσμα θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον.»
Ο Βαβρίνκα επιστρέφει στο Εστορίλ έχοντας γράψει τη δική του ιστορία στο τουρνουά και θα επιδιώξει να χαρίσει ακόμη μία αξέχαστη εμφάνιση στους φίλους του πορτογαλικού κοινού, πριν ολοκληρώσει τη σπουδαία καριέρα του στο ATP Tour.
The post «Χαρούμενος που επιστρέφω στο Εστορίλ για τελευταία φορά» appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...