Τελευταία νέα
Πέτσας: «Δεν θα ψηφίσω όλες τις άρσεις ασυλίας για τους βουλευτές της ΝΔ» Προσπερνάει ο Τσίπρας και ανακοινώνει το νέο κόμμα στις αρχές του καλοκαιριού Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Σχέδιο για ελεγχόμενη διακίνηση τυριών και ενίσχυση με 10 κτηνιάτρους Τσουκαλάς: Επίθεση στη δημοκρατία είναι οι υποκλοπές, οι επιθέσεις Γεωργιάδη στη Δικαιοσύνη και ο ΟΠΕΚΕΠΕ Ν.Χαρδαλιάς: Επενδύουμε στρατηγικά στην προώθηση ήπιων μορφών μετακίνησης, στο πλαίσιο της βιώσιμης αστικής κινητικότητας Θανάσης Κοντογεώργης: Εκλογές το 2027, η τοξικότητα δεν συμφέρει τη χώρα Συνεχίζει τις επιθέσεις στην Ευρωπαία Εισαγγελέα ο Γεωργιάδης: «Είναι επίθεση στη Δημοκρατία, όχι στη ΝΔ» Story της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον Μακάριο Λαζαρίδη ντυμένο κλόουν: «Η ΝΔ πέφτει σε αυτό το επίπεδο του λαγουμιού, κύριε γυμνοσάλιαγκα» Νίκη: Να ενημερωθεί η Εισαγγελία για την υπόθεση Λαζαρίδη Πέτσας για ΟΠΕΚΕΠΕ και άρση ασυλίας βουλευτών: «Θα λειτουργήσω κατά περίπτωση, δεν θα ανεχτώ το τσουβάλιασμα» Πέτσας: “Δεν θα ψηφίσω συλλήβδην τις άρσεις ασυλίας των βουλευτών της ΝΔ” “Συμβόλαιο” κατά της Παπανδρέου εκτελεί ο Γεωργιάδης! Νέα πρωτοφανής επίθεση στην Ευρωπαία Εισαγγελέα: “Η δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ είναι επίθεση στη Δημοκρατία, όχι στη Νέα Δημοκρατία”
Libre.gr

Χατζηδάκης: Το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού θα είναι έτοιμο την άνοιξη του 2027

Το νέο, σύγχρονο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό θα γίνει πραγματικότητα την άνοιξη του 2027, όπως τόνισε σε ανάρτησή του ο Κωστής Χατζηδάκης.

«Το χρωστάμε στον Παναθηναϊκό, αφού οι άλλες δύο μεγάλες ομάδες της Αθήνας έχουν ήδη τα δικά τους σύγχρονα γήπεδα. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προχωρήσουμε το ταχύτερο δυνατό», σημείωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, προσθέτοντας ότι η εκδήλωση με τους Παλαίμαχους του Παναθηναϊκού χθες τον γέμισε συγκίνηση και θαυμασμό για τους «μύθους» και πρωταθλητές της ομάδας.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...